Armutçuk Şemsi Denizer Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Armutçuk Şemsi Denizer Futbol Turnuvası Sona Erdi

Armutçuk Şemsi Denizer Futbol Turnuvası Sona Erdi

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Armutçuk Şubesi tarafından Şemsi Denizer anısına düzenlenen futbol turnuvası, 8 Ekim 2013 tarihinde Armutçuk Boray Baycık Sahası'nda oynanan final maçıyla sona erdi.

09.10.2013 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Armutçuk Şubesi tarafından Şemsi Denizer anısına düzenlenen futbol turnuvası, 8 Ekim 2013 tarihinde Armutçuk Boray Baycık Sahası'nda oynanan final maçıyla sona erdi.

Turnuvada şampiyonluğu TTK Armutçuk Müessesesi 2. Ocak takımını 3-0 yenen HEMA-1 takımı kazandı. Final karşılaşmasını Kandilli Belediye Başkanı Nihat Saral, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Eyüp Alabaş, Genel Başkan Yardımcısı Satılmış Uludağ, Genel Sekreteri Behzat Cinkılıç, Genel Mali Sekreteri Muharrem Sarıçam, TTK Armutçuk Müessese Müdürü Ömer Demir, Amelebirliği Başkanı Hasan Yılmaz, GMİS Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu, şube yöneticileri ile çok sayıda futbol sever izledi.

Final karşılaşmasının ardından kupa töreni düzenlendi. Turnuvada HEMA-1 takımı şampiyonluğa ulaşırken, TTK Armutçuk 2. Ocak ikinciliği, TTK Akülü Motor Servisi takımı üçüncülüğü, HEMA Lavuar takımı dördüncülüğü kazandı. TTK Teknik Elemanlar Takımı ise en centilmen takım oldu.

GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş, kupa töreninde yaptığı konuşmada, "Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu Armutçuk Şubemizin düzenlediği bu turnuvada bir kez daha gösterdiniz. Armutçuk Şubemize böylesine bir organizasyonu düzenledikleri için teşekkür ediyorum. Şampiyon olan HEMA-1 takımını ile kupa alan tüm takımları kutluyorum. Turnuvaya katılan tüm arkadaşlarımıza da gösterdikleri mücadele nedeniyle kutluyorum" dedi.

GMİS Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu da, turnuvaya katkı veren ve destek olanlara teşekkür etti. Turnuvada şampiyonluğa ulaşan HEMA-1 takımına kupasını GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş,

İkinci olan TTK Armutçuk 2. Ocak takımına Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak, Üçüncü olan TTK Akülü Motor Servisi takımına kupasını Kandilli Belediye Başkanı Nihat Saral, Dördüncü olan HEMA Lavuar takımına kupasını Amelebirliği Başkanı Hasan Yılmaz, turnuvanın en centilmeni TTK Teknik Elemanlar takımına kupasını TTK Armutçuk Müessese Müdürü Ömer Demir verdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Armutçuk Şemsi Denizer Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement