Arnavutluk Cumhurbaşkanı'nın İşkembe Çorbası Tutkusu - Son Dakika
Güncel

Arnavutluk Cumhurbaşkanı'nın İşkembe Çorbası Tutkusu

Arnavutluk Cumhurbaşkanı\'nın İşkembe Çorbası Tutkusu

Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bamir Topi, Katar'dan ülkesine dönerken bu sabah erken saatlerde transit geçiş için geldiği İstanbul'da, iki saatlik bekleme zamanını ünlü bir işkembecide değerlendirdi.

12.12.2011 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Katar'ın başkentinde düzenlenen "Medeniyetler İttifakı Doha Toplantısı"na katılan Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bamir Topi, bu sabah erken saatlerde ülkesine dönerken transit geçiş için geldiği İstanbul'da, iki saatlik bekleme zamanını ünlü bir işkembecide değerlendirdi.

Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bamir Topi, Doha'daki Medeniyetler İttifakı toplantısına katıldıktan sonra, saat 06.50'de ülkesine dönmek için THY'ye ait bir uçakla transit olarak İstanbul'a geldi. Bamir Topi, kendisini ülkesine götürecek olan THY'nin saat 09.05'de hareket edecek TK-1073 sefer sayılı uçağının kalkışına iki saatlik bir zaman olduğunu öğrendi. Bunun üzerine, işkembe çorbasına düşkün olduğu öğrenilen Topi, heyetiyle saat 07.45'te Bakırköy, İncirli Caddesi üzerindeki işkembeciye geldi. Cumhurbaşkanı Topi'nin, kendilerinin düzenli müşterisi olduğunu belirten restoran sahibi Adnan Sarıhan "Kendisine kokoreç, ciğer, kuzu kellesi ve damardan işkembe çorbası ikram ettik. Kendisi Türk yemeklerine çok düşkün." dedi.

Topi ve beraberindeki heyet, daha sonra yeniden Atatürk Havalimanı VIP salonuna döndü. Bamir Topi, saat 09.05'de THY'nin tarifeli uçağı ile ülkesine uçtu.

- İstanbul/ Bakırköy

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arnavutluk Cumhurbaşkanı'nın İşkembe Çorbası Tutkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement