Artık Dünyada Başı Eğilen Bir Ülke Değiliz" - Son Dakika
Güncel

Artık Dünyada Başı Eğilen Bir Ülke Değiliz"

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) ile Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen "Bir Fikrim Var" projesi finali yapıldı.

18.04.2019 21:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) ile Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen "Bir Fikrim Var" projesi finali yapıldı.

Kırklareli Üniversitesi Rektörülüğü Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen yarışmanın finalinde, öğrenciler projelerini tanıttı.

Oyuncu Bekir Aksoy'un sunuculuğunu yaptığı final programında, 6 kişiden oluşan jüri üyeleri öğrencilerin projelerini değerlendirdi.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, programda yaptığı konuşmada, ülkenin düşünen ve üreten beyinlere ihtiyacı olduğunu söyledi.

"Bir Fikrim Var Projesi"ni çok önemsediklerini anımsatan Bilgin, öğrencilerin geliştirdikleri fikirler ve projeler ile geleceğe ışık tutacağını ifade etti.

Türkiye'nin her geçen gün her anlamda güçlendiğini ifade eden Bilgin, "Türkiye Cumhuriyeti artık büyük bir ülke, artık dünyada başı eğilen bir ülke değiliz. 24 milyon öğrencimiz var, sizler dünyada bizim getirdiğimiz seviyenin çok çok üzerine çıkarmanız lazım ülkeyi. Onun içinde düşünmeniz ve üretmeniz gerekiyor. Projede emeği geçen herkesi tebrik ediyorum." diye konuştu.

Yarışmada, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sosyal Bilimler Lisesi "The Thrace Post" projesiyle birinci, Kırklareli Fen Lisesi "Hünnapta demir tayini" projesiyle ikinci, Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise "Her eve bir kütüphane" projesiyle ücüncü oldu.

Dereceye giren okullara hediyeleri verildi.

Artık Dünyada Başı Eğilen Bir Ülke Değiliz"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Artık Dünyada Başı Eğilen Bir Ülke Değiliz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement