Aşkın Yedinci Güneşi Filmi - Son Dakika
Güncel

Aşkın Yedinci Güneşi Filmi

Aşkın Yedinci Güneşi filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Aşkın Yedinci Güneşi filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.07.2011 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1920’lerin başı Yunanistan... Genç ve duru bir güzelliğe sahip Aglaia, hizmetçi olarak, Yunan ordusundan Binbaşı Dimitrios’un evine kabul edilir. Aglaia, eve girdiği ilk andan itibaren çekici ve masum duruşuyla Binbaşı Dimitrios, karısı Elena ve emireri Perikles’in haz nesnesi haline gelir. Binbaşı ve karısı arasında sessiz bir iktidar savaşı sürmektedir. Elena, aristokrat eğilimlere sahip, tutkulu ve dominant bir kadındır. Örtük bir eşcinsel kimlik olarak Elena, Aglaia ile ilişkisini homo-erotik bir oyun üzerinden kurgular. Aynı zamanda emireri Perikles de Aglaia ile ilgilenmektedir. Fakat ilk olarak Aglaia’ya Binbaşı sahip olur. Binbaşı Dimitrios’un tüm hayatını askeri kimliği kaplamaktadır; güç ve iktidar O’nun elindedir.

Bu arada Yunanistan tarihinin en bunalımlı günlerini yaşamaktadır. Binbaşı Anadolu’ya savaşa gönderilir. Orada O’nu bir bozgun beklemektedir. Binbaşı’nın yokluğunda evin hakimi karısı Elena’dır ve lezbiyen eğilimlerini Aglaia ile yaşamaya başlamıştır. Anadolu bozgunu sonrasında Binbaşı trajik bir kahraman olarak eve döner. Bu noktada, koşulların değişmesi ile birlikte dengelerin, değerlerin ve sahip olunan kimliklerin çöküşünü izlemeye başlarız...

Yönetmen: Vangelis Serdaris

Senaryo: Vangelis Serdaris

Oyuncular: Anastasia Pantzopoulou, Chrysanthos Pavlou, Elena Maria Kavoukidou, Katerina Papadaki, Thodoros Skou

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: O Evdomos Ilios Tou Erota

Yapım Yılı: 2001

Yapım Ülkesi: Yunanistan

Orijinal Dili: Yunanca

Filmin Süresi: 0 dk.

Resmi Sitesi:

Vizyon Tarihi: 17.05.2002

Son Dakika Güncel Aşkın Yedinci Güneşi Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement