Asus Zenfone Zoom Geliyor! - Son Dakika
Teknoloji

Asus Zenfone Zoom Geliyor!

Asus Zenfone Zoom Geliyor!

Asus'tan iddialı bir kamera telefon.

16.11.2015 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Asus'un geçtiğimiz CES'te görücüye çıkardığı kamera telefonu Asus Zenfone Zoom, Çin'in sertifika kuruluşu TENAA'de göründü. Testleri süren cihazın, 1 Aralık itibarıyla Tayvan'da satışa sunulması bekleniyor. Yaklaşık 399 dolarlık bir fiyatı olan telefonun, diğer ülkelerde çıkışı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.


Asus Türkiye'den aldığımız bilgiler, bu ürünün global olarak çıkış tarihi ve fiyatlandırılması üzerine çalışmaların sürdüğü ve henüz net bir bilginin olmadığı yönünde.


Peki bu telefonu diğer ZenFone'lardan, hatta diğer birçok akıllı telefondan ayıran en ciddi özellik nedir?


Tabii ki ana kamera olarak cevap verelim. ZenFone Zoom, adından da anlayacağınız üzere kamera odaklı bir telefon. Arka tarafında 13MP değerde kamera yer alıyor. Bu kamera, optik görüntü sabitleme sistemine, lazer oto fokus özelliğine, f/2.0 açıklık oranına ve HOYA tarafından hazırlanan 3X optik zoom sunan modüle sahip. Anlayacağınız üzere, oldukça iddialı bir kamera olduğunu söyleyebiliriz.


Telefonun diğer özelliklerine bakacak olursak; 5.5 inç FHD ekran, 2.3GHz Intel Atom Z3580 işlemci, 2/4GB RAM seçenekleri, 16GB/32GB/64GB ve 128GB depolama seçenekleri gibi detaylar görüyoruz.


Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Asus Zenfone Zoom Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement