Atatürk Havalimanı'nda Saat 9'u 5 Geçe Hayat Durdu - Son Dakika
Genel

Atatürk Havalimanı'nda Saat 9'u 5 Geçe Hayat Durdu

Atatürk Havalimanı'nda saat 9'u 5 geçe hayat durdu Atatürk Havalimanı'nda 10 Kasım töreniİSTANBUL - Mustafa Kemal Atatürk'ün 80'inci ölüm yıl dönümü kapsamında Atatürk Havalimanı'nda anma töreni düzenlendi.

10.11.2018 10:30

Atatürk Havalimanı'nda saat 9'u 5 geçe hayat durdu

Atatürk Havalimanı'nda 10 Kasım töreni

İSTANBUL - Mustafa Kemal Atatürk'ün 80'inci ölüm yıl dönümü kapsamında Atatürk Havalimanı'nda anma töreni düzenlendi. Atatürk anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 80'inci yıl dönümünde yurdun dört bir yanında saygıyla anıldı. İsminin verildiği Atatürk Havalimanı'nda da anma töreni düzenlendi. Terminal binası çerisine Türk bayrağı ve Atatürk'ün portresi asıldı.

Bir dakikalık saygı duruşu

Dış Hatlar Terminali'nin gidiş katında toplanan çok sayıda havalimanı personeli ve yolcular, saatler 09.05'i gösterdiğinde bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Havalimanında bulunan yerli ve yabancı yolcular için Türkçe ve İngilizce anons yapıldı. Pasaport kontrol noktalarındaki polis memurları da bulundukları yerde ayağa kalkarak saygı duruşuna eşlik etti. Bu esnada havalimanında bulunan yabancı yolcuların da saygı duruşuna eşlik ettiği, bazılarının ise o anları cep telefonlarına kaydettiği görüldü. Bir dakika süreyle adeta hayatın durduğu Atatürk Havalimanı'nda saygı duruşunun ardından alkış sesleri yükseldi.

Atatürk Havalimanı\'nda Saat 9\'u 5 Geçe Hayat Durdu
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Atatürk Havalimanı'nda Saat 9'u 5 Geçe Hayat Durdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement