Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika
Kültür Sanat

Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısına Tepkiler

Oyuncu Özlem Balcı, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına ilişkin, "Kan dökmeye teşvik eden tüm inanç ve ideolojilere lanet olsun" dedi.

29.06.2016 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncu Özlem Balcı, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına ilişkin, "Kan dökmeye teşvik eden tüm inanç ve ideolojilere lanet olsun" dedi.

Balcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaşanan saldırıyı kınadığını dile getirerek, "Terörü yalnızlaştırmaya yönelik atılan adımların hemen akabinde düzenlenen bu saldırı, ülkemizin istikrarına karşı olmuştur. Bu hain terör saldırısını kınıyorum. Kan dökmeye teşvik eden tüm inanç ve ideolojilere lanet olsun. Bu menfur saldırılarla hedeflerine asla ulaşamayacak ve ülkemizin gelişmesini önleyemeyecekler. Bu tür terör olaylar, onların amaçlarının aksine milletimizi bütünleştirecektir." diye konuştu.

Besteci ve yorumcu Mustafa Keser de Türkiye'nin askeri ve polisiyle bu durumun üstesinden gelmesi yönünde temennide bulunarak, "Ne düşüneceğiz bu lanet şeyle ilgili. Hepimizin acısı ortak olmalı. Söyleyecek bir şey yok. Moralim çok bozuk aslında. Bütün gece uyuyamadım. Ne yapacağız, ne edeceğiz? Ama ülkemiz bir şekilde bunun altından kalkacaktır muhakkak. Lanet olsun." değerlendirmesini yaptı.

Tasavvuf sanatçısı Ahmet Özhan ise bu olaya tepkisiz kalınamayacağını söyleyerek, "Buna tepkisiz olmak, insan olmamayı icap ettirir. Benim ülkem ve benim insanım olduğu için değil, dünyanın neresinde olursa olsun bu büyük bir insanlık suçu. Bu konuda, her zaman söylendiği gibi, bütün devletlerin el el vererek, bunu küresel bir şekilde durdurması lazım." ifadelerini kullandı.

Yaşanan olay dolayısıyla yüreğinin yandığını dile getiren Özhan, şöyle devam etti:

"Dik durmaya ve mücadeleye, bununla mücadeleye devam edeceğiz. Bundan dolayı tabii ki ulusal olarak bir üzüntü içindeyiz ama ne zaman biz başımızı öne eğersek, bunu yapanları galip duruma getirmiş oluruz. Hiçbir etkinliğimizden geri dönmemek kaydıyla, hem mücadele edeceğiz hem de varlığımızı en parlak şekilde devam ettireceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement