Atletizmde Osmangazi Rüzgarı Dinmiyor - Son Dakika
Güncel

Atletizmde Osmangazi Rüzgarı Dinmiyor

Atletizmde Osmangazi Rüzgarı Dinmiyor

Osmangazi Belediyespor Atletizm takımımız İstanbul Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonunda düzenlenen Çoklu Branş Yarışlarının ikinci kademesine katıldı.

21.02.2017 15:15  Güncelleme: 15:16

Türkiye genelinde toplam 125 sporcunun, Osmangazi Belediyespordan ise 5 sporcunun katıldığı yarışlarda Osmangazi başarısıyla yine göz doldurdu. Komple atlet ikinci kademe yarışlarında dereceye giren sporcularımız: Emre Yıldız Türkiye üçüncüsü, Leyla Yanardağ Türkiye birincisi, Berke Akcam Türkiye birincisi, Seda Albayrak Türkiye dördüncüsü ve Aybüke Macit Türkiye dördüncüsü olarak yarışı tamamlamışlardır.

Seyfi Alanya Atmalar Kupası'nda yarışan Osmangazi'li atletlerimiz Yıldızlar kategorisinde Sevcan Erken gülle atmada Türkiye ikincisi, Çağla Akkuş disk atmada Türkiye beşincisi olmuştur. Gençler kategorisinde ise Merve Ertek çekiç atmada Türkiye ikincisi, Tuğba Yeni cirit atmada Türkiye dördüncüsü olmuştur. Türkiye genelinde toplam 387 sporcunun, Osmangazi'den ise 12 sporcunun katıldığı yarışlarda bunun yanı sıra atletizm federasyonunun bu yıl yapmış olduğu tüm kategorilerden en iyi dereceleri yapan sporcu değerlendirmesinde ilk ona giren sporcularımız Tuğba Yeni, Sevcan Erken ve Merve Ertek'e federasyon tarafından ödül verilmiştir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Atletizmde Osmangazi Rüzgarı Dinmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement