ATO ve Atb'den Adaso'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

ATO ve Atb'den Adaso'ya Ziyaret

Adana Ticaret Odası (ATO) ve Adana Ticaret Borsası'ndan (ATB) Adana Sanayi Odası'na (ADASO) ziyarette bulunulduğu bildirildi.

25.07.2013 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Ticaret Odası (ATO) ve Adana Ticaret Borsası'ndan (ATB) Adana Sanayi Odası'na (ADASO) ziyarette bulunulduğu bildirildi.

ADASO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette, ADASO Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Ticaret Odası ve Ticaret Borsası yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kentte yatırım, üretim ve istihdamın artması için ellerinden gelen tüm çabanın gösterileceğini ve imkanların zorlanacağını vurgulayan Kıvanç, "Odalar, borsalar ve organize sanayi bölgesi olarak, yerel yönetimler ve tüm sivil toplum örgütleriyle ortak mutabakat içerisinde Adana'nın menfaati için yapılması gereken projeleri hayata geçirmeliyiz" ifadelerini kullandı.

ADASO Meclis Başkanı Hüseyin Nuri Çomu ise ilerleyen süreçte yapılacak işbirliğiyle Adana ve Adana ekonomisine önemli katkılar sağlanacağını bildirdi.

ADASO Meclis Başkan Yardımcısı İsrafil Uçurum, yönetim kurulu başkan yardımcıları Fırat Karalı ve Erdoğan Şire, sayman üye İmam Gazali Hıradağı, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Güldiker, Faruk Aytek, Salih Sütcü'nün hazır bulunduğu ziyarete, ATB'den Başkan Yardımcısı Osman Bağış, yönetim kurulu üyeleri Sabahattin Yumuşak, Hamit Tezcan ve Genel Sekreter Mustafa Hızlı da katıldı.

Ziyarete ATO heyetinden ise başkan yardımcıları Mehmet Şahbaz ve Halis Bayrak, yönetim kurulu üyeleri Erdinç Güneyli, Zübeyt Şendur, Mehmet Özel, Şahin Güneşer, Cevdet Şeker, Emine Nargile, Muzaffer Emin Yumuşak ve Genel Sekreter Ahmet Nevruz yer aldı.

Ziyarette "işbirliği ve güçbirliğinde kararlıyız" mesajının bir kez daha verildiği bildirildi. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel ATO ve Atb'den Adaso'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement