Atso'dan AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Atso'dan AK Parti'ye Ziyaret

Atso\'dan AK Parti\'ye Ziyaret

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanlığına seçilen Seyfettin Bilen ve Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

31.12.2014 17:27

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanlığına seçilen Seyfettin Bilen ve Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Eroğlu, yönetim kurulu üyeleri Zeynel Çelik, Kadir Aslan, Mahmut Dost, Mehmet Atlı, Nuri Günaydın ve Ejder Bozkurt ile birlikte AK Parti İl Başkanlığına yeni seçilen Seyfettin Bilen ve Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy'u parti binasında ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerini ilettiler.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette AK Parti İl Teşkilat Başkanı Mustafa Karakuş, Tanıtım ve Medya Başkanı Veysel Dolgun, Mali ve İdari İşler Başkanı Hacı Dikmen ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Bütün siyasi partilere eşit mesafede olduklarını dile getiren ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, "Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte AK Parti İl Başkanlığına seçilen Seyfettin Bilen'i ziyaret ettik. Taşrada İl Başkanlığı görevi her zaman önemli bir görevdir. Siyasi partiler ile STK'lar sanayide ve diğer alanlarda işbirliği yapması gereken iki önemli kurumdur. Bu çerçevede de gerek şahsım gerekse Yönetim Kurulu üyelerimizle grubu bulunan veya bulunmayan bütün siyasi partilere eşit mesafede olduğumuzu her vesilede söylüyoruz. İktidar olması nedeniyle AK Parti ile daha fazla iş yapma, bazı projeleri birlikte yürütme noktasında zorunluluğumuz var. Bu amaçla AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen'i ziyaret ederek başarılar diledik. Şahsım ve yönetim kurulum adına çiçeği burnunda İl Başkanı Seyfettin Bilen'i tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen ise, "Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Adıyaman her yönüyle bir bütün. Mesleğim icabı sanayinin ve sanayicinin sorunlarını biliyorum. Yatırımcının sorunlarının giderilmesi adına gerek bürokratik işlemlerde gerekse merkezi idarede sorunları giderme noktasında bize ne düşüyorsa siyaset kurumu olarak yapacağız. İnşallah memleketle ilgili kaygısı olan bütün teşkilatlarımız bu noktada kaygılarını birleştirerek ilimizi geleceğe taşıma adına güç birliği yaparız. Ortak akıl ve kolektif şuurla geleceğimizi inşa etme noktasında gayret gösteririz. Başkanın şahsında Yönetim Kurulu üyelerine ve mensuplarına teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy'u ziyaret eden ATSO Yönetim Kurulu üyeleri Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Hakan Gürsoy'a başarılar diledi.

Kentin kalkınması için sürekli istişare halinde olacaklarını kaydeden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy, yerelde kalkınmanın önemine değinerek ziyaret nedeniyle teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atso'dan AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement