Avcılar'da 1 kişinin öldüğü göçük olayında müteahhit tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Avcılar'da 1 kişinin öldüğü göçük olayında müteahhit tutuklandı

Avcılar'da 1 kişinin öldüğü göçük olayında müteahhit tutuklandı Avcılar'da inşaat alanında 1 işçinin hayatını kaybettiği, 1 işçinin de yaralandığı göçük olayıyla ilgili gözaltına alınan müteahhit Metin Kekeçoğlu., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

11.01.2022 14:02  Güncelleme: 18:45

Avcılar'da 1 kişinin öldüğü göçük olayında müteahhit tutuklandı

İSTANBUL - Avcılar'da inşaat alanında 1 işçinin hayatını kaybettiği, 1 işçinin de yaralandığı göçük olayıyla ilgili gözaltına alınan müteahhit Metin Kekeçoğlu., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avcılar Merkez Mahallesi Talimhane Sokaktaki inşaat alanında dün yaşanan göçük nedeniyle işçi Cemal Eken toprak altında kalarak hayatını kaybetmiş, 1 işçide yaralı olarak kurtarılmıştı. Küçükçekmece Cumhuriyet Savcılığı "Taksirle ölüme sebebiyet verme" olayı ile ilgili soruşturma başlatmış ve olaya ilişkin müteahhit Metin Kekeçoğlu., ustabaşı Arif E. ile kepçe operatörü Sinan A. gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen müteahhit Metin Kekeçoğlu çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Arif E. ve Sinan A. ise serbest bırakıldı.

Avcılar\'da 1 kişinin öldüğü göçük olayında müteahhit tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Avcılar'da 1 kişinin öldüğü göçük olayında müteahhit tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement