Avcılar'da Çocuklar Doğa Sevgisiyle Büyüyor - Son Dakika
Güncel

Avcılar'da Çocuklar Doğa Sevgisiyle Büyüyor

Avcılar Belediyesi Çocuk Dostu Belediyecilik kapsamında uyguladığı faaliyetlerine bir yenisi daha ekledi.

27.03.2018 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avcılar Belediyesi Çocuk Dostu Belediyecilik kapsamında uyguladığı faaliyetlerine bir yenisi daha ekledi. Baharın gelmesiyle birlikte Avcılar Belediyesi tarafından Merkez Mahallesi Selahattin Müzeyyen Kaçaker Anaokulu bahçesine çiçek tohumu ve fidan dikilerek çocukların eğitimlerini yeşil alanlarda gerçekleştirilmesi sağlandı.

Başkan Handan Toprak'ın 'Önce İnsan' sloganıyla yola çıkarak belediyecilik faaliyetlerini yürüten Avcılar Belediyesi, kentte yaşayan çocukların eğitimine ve yaşam alanlarına hizmet ediyor. Eğitim konusunda, Avcılar Belediyesi Başkanlığa bağlı müdürlükler koordineli bir şekilde çalışarak ortaya çıkan sorunların hızlıca çözülmesini sağlıyor. Park ve bahçe onarımı, ilk ve orta okulda fiziki imkanların iyileştirilmesi de bu çalışmalardan biri.

Baharın gelmesiyle birlikte Avcılar Belediyesi'ne bağlı ekipler Merkez Mahallesi'nde Müzeyyen Kaçaker Anaokulu bahçesine doğa sevgisi aşılamak amacıyla, çiçek ve fidan dikimlerini çocuklarla birlikte yaptı. Çocukların, daha iyi bir ortamda eğitim alarak, doğaya saygı içeresinde büyümesi sağlanıyor. Başkan Toprak'ın göreve geldiği zaman kurduğu çocuk kulüpleri, alanında uzman eğitimci kadrosuyla kurulan çocuk evleri ve kent evleri, eğitimde fırsat eşitliğine yönelik çalışmalar yürüterek, aynı zamanda gelecekte Avcılar'ı daha yaşanabilir bir kent haline getirmeyi amaçlıyor.

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, "Çocuklarımızın ve kent sakinlerinin her zaman daha yeşil bir ortam da yaşamasını sağlamak için yaptığımız çalışmalarda önceliğimiz sosyal belediyecilik faaliyetleridir. Çocuklarımızın hak etiği bir ortamda fırsat eşitliği içinde büyümesini sağlamaktır. Bathone Arkeoda Park bu projelerden birisi, burada ileride çocuklarımız için hem büyük bir park hem de sosyal tesis olacak şeklinde planladık. İstanbul'un en büyük sosyal ve fiziki parkını inşa ederek bu projeyi hayata geçirmeyi amaçlıyoruz. Bu yapılan işlerin hepsi insan ve doğa odaklı projelerdir. Anaokulunda eğitim gören yavrularımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Avcılar'da Çocuklar Doğa Sevgisiyle Büyüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement