Avrupalı Öğrenciler Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti - Son Dakika
Eğitim

Avrupalı Öğrenciler Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti

Avrupalı Öğrenciler Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü\'nü Ziyaret Etti

Bartın Fatih Ortaokulu'nun "Avrupa Topu" projesi kapsamında ile gelen İspanya, Macaristan, Hırvatistan, İrlanda ve Bulgaristan'dan 23 yabancı misafir, Fatih Ortaokulu Müdürü Zafer Kısaile birlikte, İl Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker'e ziyarette bulundu.

12.11.2013 10:52  Güncelleme: 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

06/11/2013 Çarşamba günü saat 14:00'de Bartın Fatih Ortaokulu'nun "Avrupa Topu" proje kapsamında ilimize gelen İspanya, Macaristan, Hırvatistan, İrlanda ve Bulgaristan'dan gelen 23 yabancı misafirle birlikte, Fatih Ortaokulu Müdürü Zafer KISA, İl Milli Eğitim Müdürü İsa ŞEKER'e ziyarette bulunarak proje hakkında bilgi verdiler.

Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı salonunda, Milli Eğitim Müdürlüğümüz İsa şeker, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet BAT, Şube Müdürü Hasan ÖZDEMİR ve Fatih Ortaokulu Müdürü Zafer KISA,5 Ülkeden gelen 23 Avrupalı misafirleri ağırladılar.

Milli Eğitim Müdürü İsa ŞEKER;"Öncelikle ülkemize, ilimize ve kurumumuza hoş geldiniz. Sizlerle tanışmak ve sizleri burada ağırlamaktan memnuniyet duymaktayız. Umarım sizler de aynı duyguları paylaşıyor ve İlimizde hoşça vakitler geçiriyorsunuzdur.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim Avrupalı Öğrenciler Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement