Avrupalı Öğretmenler Çarşamba'da - Son Dakika
Yerel

Avrupalı Öğretmenler Çarşamba'da

Çarşamba İlçesi 75. Yıl Anadolu Sağlık Meslek Lisesi tarafından hazırlanan Avrupa Birliği Projesi kapsamında Polonya ve İtalya’dan Türkiye’ye 5 öğretmen geldi.

04.11.2013 16:29

Çarşamba İlçesi 75. Yıl Anadolu Sağlık Meslek Lisesi tarafından hazırlanan Avrupa Birliği Projesi kapsamında Polonya ve İtalya'dan Türkiye'ye 5 öğretmen geldi.

75. Yıl Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Okul Müdürü Ahmet Oran, iki yıl sürecek projenin amacının karşılıklı olarak Avrupa'da uygulanan etik ve ahlaki değerlerin tanınması olduğunu belirtti.

Projenin ilk etabında karşılıklı olarak, öğretmenlerin ziyaretlerinin ardından öğrencilerin gelerek, Türkiye'deki öğrencilerin evlerinde kalacağını, Türkiye'deki öğrencilerin de yurt dışındaki öğrencilerin evlerinde kalacağını söyleyen Oran, "Projemizde karşılıklı olarak kültürleri tanımayı hedefliyoruz. İlk etapta öğretmenlerimiz geldi, sonrasında öğrencileri gelerek buradaki öğrenci arkadaşlarının evlerinde kalacaklar. Biz de diğer ülkelere öğrencilerimizle giderek bu kültür etkileşimini sağlamış olacağız" dedi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Avrupalı Öğretmenler Çarşamba'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement