AK Parti İzmir Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Ayda Maç Kimdir? - Son Dakika
Politika

AK Parti İzmir Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Ayda Maç Kimdir?

AK Parti İzmir Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Ayda Maç Kimdir?

AK Parti Lideri Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için İzmir Karşıyaka İlçesi Belediye Başkan adayı olarak Ayda Maç'ı seçti. Ayda Maç kimdir?

08.01.2019 12:13  Güncelleme: 12:12

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti, İzmir Karşıyaka Belediye Başkan adayını belirledi. İzmir Karşıyaka Belediye Başkan adayı olan Ayda Maç kimdir?

AYDA MAÇ KİMDİR?

Maç, 2 Ağustos 1969 tarihinde Konya'nın Ereğli İlçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Karşıyaka'da tamamladı ardından, Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü'ndeki eğitiminden sonra 1991 yılında mezun oldu.

SERBEST ŞEHİR PLANCISI OLARAK GÖREV YAPIYOR

Belediye başkan adayı, 1992 yılında İzmir Büyükşehir Belediyesinde, Belediye Başkanı Proje Danışmanı olarak çalışma hayatına başladı. 1995 yılında da Emlak Bankası Uygulama Baş Müdürlüğü'nde görevini sürdürdü. 2003 yılında başladığı İzmir Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü'nde Şube Müdürlüğü ve İl Müdür Yardımcılığı yaptı. Buca Belediye Başkan Danışmanlığı, Ege-Koop'ta Genel Koordinatörlük görevlerinde bulundu ve şuan Serbest Şehir Plancısı olarak çalışıyor.

KARŞIYAKA'DAN ADAY OLDU

İki çocuk sahibi Ayda Maç, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti'den İzmir İli, Karşıyaka İlçesi Belediye Başkan adayı oldu.

Son Dakika Politika AK Parti İzmir Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Ayda Maç Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement