Aydın Belediyesi'den Ygs Heyecanı Yaşayan Velilere Destek - Son Dakika
Yerel

Aydın Belediyesi'den Ygs Heyecanı Yaşayan Velilere Destek

Aydın Belediyesi\'den Ygs Heyecanı Yaşayan Velilere Destek

Aydın Belediyesi tarafından Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) giren öğrencilerin velilerine sınav saati boyunca 12 okulda su, çadır ikram hizmeti verdi.

23.03.2014 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Belediyesi tarafından Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) giren öğrencilerin velilerine sınav saati boyunca 12 okulda su, çadır ikram hizmeti verdi.

Aydın Belediyesi tarafından Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) giren öğrencilerin velilerine sınav saati boyunca 12 okulda su, çadır, Kültür Sanat Sokağı'nda da çay, su ve bekleme yerleri olarak çadır hizmeti sunuldu.

Öğrenciler sınavda veliler ise dışarıda büyük heyecan yaşarken Aydın Belediyesi'nin sunduğu hizmetten memnuniyetlerini dile getirdiler. Vatandaşlardan Hülya Ercan ve Aysel Şahan, Aydın Belediyesi'ne teşekkür ederek, "Çok güzel bir uygulama. Aydın Belediyesi tarafından bizler için çadırlar kuruldu, çay,su ikramı yapıldı. Vakit nasıl geçireceğimizi düşünürken bu güzel uygulama nedeniyle çok güzel vakit geçirdik. Verilen güzel hizmet için başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Velilerin yanı sıra öğrencilerde örnek hizmet nedeniyle Aydın Belediyesi'ne teşekkür etti. Sınav çıkışında öğrenciler de "Biz sınavda büyük heyecan yaşadık. Velilerimizin dışarıda böyle güzel bir hizmet alması bizleri çok memnun etti. Çok iyi düşünülmüş bir uygulama" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Belediyesi'den Ygs Heyecanı Yaşayan Velilere Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement