Aydın'da trafik kazasında ölen kişinin yakınları yolu trafiğe kapattı - Son Dakika
3.Sayfa

Aydın'da trafik kazasında ölen kişinin yakınları yolu trafiğe kapattı

Aydın Germencik'te meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden bir kişinin yakınları tepki olarak yolu kapattı. Eylem nedeniyle yolda kuyruklar oluştu.

01.09.2020 08:04  Güncelleme: 08:21

Aydın'ın Germencik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden kişinin yakınları yolu trafiğe kapattı. Yetkililerle yapılan görüşmede önlem alınacağı sözünü alan acılı vatandaşlar daha sonra yolu açtı.

TRAFİK KAZASINDA YAŞAMINI YİTİRDİ

Neşetiye Mahallesi İzmir-Aydın karayolu üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Nevzat Elveren'e (72), Mehmet Ç. İdaresindeki 09 TL 388 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık yüz metre sürüklenen Elveren, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Aydın'da trafik kazasında ölen kişinin yakınları yolu trafiğe kapattı

YAKINLARI YOLU KAPATTI

Elveren'nin yakınları ve mahalle sakinleri, kazanın olduğu yere gelerek yolu trafiğe kapattı. Yola oturanlar nedeniyle karayolunda uzun kuyruk oluştu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, vatandaşları dağıtmak için biber gazı kullandı.

Aydın'da trafik kazasında ölen kişinin yakınları yolu trafiğe kapattı

JANDARMA KOMUTANI VE EMNİYET MÜDÜRÜ KONUŞTU

Mahalle sakinleri, olay yerine gelen Aydın İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mesut İnan ve Germencik İlçe Emniyet Müdürü Dündar Özel'e her yıl burada yaşanan kazalarda bir yakınları kaybettiklerini söyleyerek her yaşanan kazanın ardından yetkililerin gelerek çözüm bulacaklarını söylediklerini ancak bir çözüm bulunamadığını söyledi.

Konuşmanın ardından gerekli tedbirlerin alınacağının söylenmesi üzerine vatandaşlar karayolunu trafiğe açtı.

10 çocuk babası olduğu öğrenilen Elveren 'in cenazesi, savcının incelemesinin ardından Germencik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Aydın'da trafik kazasında ölen kişinin yakınları yolu trafiğe kapattı
Aydın\'da trafik kazasında ölen kişinin yakınları yolu trafiğe kapattı
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Aydın'da trafik kazasında ölen kişinin yakınları yolu trafiğe kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • İlteriş: Keko kıro maganda doldu ortalık 16 10 Yanıtla
    misafir : keko kiro seni !!!! 0 2 misafir : asil kekoda kiroda sensin insanlari niye kuçuk dusuruyorsun tipsiz 0 1 Muhendis : İlteriş denilen irkçii faşist cahil başka dile ait ve anlami cocuk erkek vs olan kelimeleri tutup kendi dengesiz dilinde verdin anlamla mi adam olcan 0 1
  • -: allahım tiplere gel 11 15 Yanıtla
  • Sibel: Ne oldu oraya gelince. adam gerimi geldi 13 12 Yanıtla
  • xyz: Helal olsun bu eylemi yapanlara katılanlara,öncelikle kayıplarına olan sayğı ve sahiplenme açısından önemli,sonrasında ise o yollar da yapılmayan eksiklere yanlışlara yönelik gösterilen tepki çok haklı bir tepki,aydın otoyolundan çıkış sonrasın da Buharkent'e kadar sürekli ilçelerden geçiliyor ne kazalar oluyor duyulmuyor unutulup gidiyor ama söz verilen önlemler hep askı da ... tabi her şeye eyvallah diyerek kafayı kuma gömenler beğenmez bu eylemi... 10 0 Yanıtla
  • misafir : tiplerinde ne var senden daha yakisiklilar kiskandinmi !! 0 3 Yanıtla
    tıpss: kımsınız sız yol kapatıosunuz eskıyamısınız tıplere bak hele kekomudur cıngenemıdır 0 0 -: ahahahhaha 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement