Aydın'da Yılbaşı Hazırlıkları Başladı - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Yılbaşı Hazırlıkları Başladı

Aydın\'da Yılbaşı Hazırlıkları Başladı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde esnaf yılbaşı hazırlıklarına başladı.

23.12.2013 09:49

Aydın'ın Nazilli ilçesinde esnaf yılbaşı hazırlıklarına başladı. Kırmızı iç çamaşırı giyerek yeni yıla girmenin uğur getirdiği inancına kapılanlar için vitrinler kırmızı iç çamaşırı ile süslenmeye başladı. Nazilli Uzunçarşı'da iç çamaşırı satan pek çok esnaf yılbaşı hazırlıklarını yaparak müşterilerini bekliyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı yetkililer kırmızı renkli iç çamaşırları ile yılbaşına girmenin hurafe olduğunu açıklamasına rağmen, Nazilli'de iç çamaşırı satan pek çok mağaza ve dükkanlarda her yıl olduğu gibi bu yıl da satışlar erken başladı. Havaların soğuk ve yağışlı olması nedeniyle ekonomik durgunluk yaşayan iç çamaşırı satışı yapan esnaf ise, adeta çılgınlık haline gelmiş olan yılbaşına kırmızı iç çamaşırla girme telaşında ki müşterilerin ilgisinden memnun.

Yılbaşı dolayısıyla kırmızı iç çamaşırların fiyatlarında kampanya başlatan çamaşırcılar, fiyatların 3 TL ile 100 TL arasında değiştiğini belirttiler. Kampanyaya bayanların erkeklere oranla daha yoğun ilgi gösterdiği belirtilirken, bazı kişilerin uğruna inandığından değil gelenek haline getirdiği için yılbaşında kırmızı iç çamaşırı alıp giydiği belirtildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Yılbaşı Hazırlıkları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement