Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Germencik Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri el işi ürünleri sergisi açtı.

11.06.2015 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Germencik Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri el işi ürünleri sergisi açtı.

Germencik Kaymakamı Ayhan Işık tarafından açılan sergide eğitmen Hanife Kılınçkan'ın tel kırmayla yaptığı Atatürk portresi de yer aldı.

Merkez Müdürü Hediye Yeğen,  2014-2015 eğitim öğretim yılında çok sayıda kurs düzenlediklerini ve 5 bin 150 kursiyere eğitim verdiklerini belirtti.

Öğrencilere altın desteği

Koçarlı ilçesinde 2014-2015 eğitim öğretim yılında TEOG, YGS sınavlarında başarılı olan öğrenciler, Koçarlı Birlik Başkanı İlker Aşkın tarafından altınla ödüllendirildi.

Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen törene, Koçarlı Kaymakamı Mehmet Sülün, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Levent Altınbay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik ve davetliler katıldı.

İlker Aşkın, Koçarlı'daki eğitim çalışmalarına destek verdiklerini kaydederek, "Bundan sonra yapılabilecek çalışmalarda da maddi ve manevi desteği vereceğimizi belirtmek istiyorum" dedi.

Koçarlı Kaymakamı Mehmet Sülün de konuşmasında asıl başarının not ortalaması değil, iyi insan haline gelebilmek olduğunu kaydetti.

İncirliova'da Toprakla Buluşma Etkinliği

İncirliova İzzet Ayaydın-Ali Sarıyörük İlkokulu TEMA ekibi toprakla buluşma etkinliği kapsamında öğretmenleri ile birlikte 5 dakika çıplak ayakla toprakta bekleyerek betonlaşmayı protesto etti.

Öğrenciler ve öğretmenlere bazı veliler de destek verdi.

TEMA İncirliova Gönüllü Sorumlusu Alaittin Köse yaptığı açıklamada, "Bugün toprakta farkındalık günüdür. Bu nedenle 5 dakika süreyle ayakkabılarımız çıkararak toprak yalın ayak hep birlikte duracağız. Buradaki amacımız, betonlaşmaya ve azalan toprak alanlara dikkat çekmektir" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement