Aydın'ın Sağlık Kahramanlarına Teşekkür Belgesi Verildi - Son Dakika
Güncel

Aydın'ın Sağlık Kahramanlarına Teşekkür Belgesi Verildi

Aydın\'ın Sağlık Kahramanlarına Teşekkür Belgesi Verildi

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin’deki terör örgütlerini yok etmeye yönelik düzenlediği harekata destek amacı ile Aydın’dan bölgeye giderek görev yapan sağlık personellerine teşekkür belgeleri verildi.

28.03.2018 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'deki terör örgütlerini yok etmeye yönelik düzenlediği harekata destek amacı ile Aydın'dan bölgeye giderek görev yapan sağlık personellerine teşekkür belgeleri verildi.

Aydın'dan gönüllük esasına göre Afrin bölgesine giderek sağlık hizmetlerinin yürütülmesinde emek sarf eden Aydınlı sağlık kahramanları görevlerini tamamlayıp Aydın'a döndü. Aydın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Kilis'te meydana gelen olağanüstü durum nedeniyle Aydın Sağlık Hizmetleri Başkanlığı UMKE Birimi personellerinden görevlendirilen Doktor Nejat Erkul, Sağlık Memuru Ferhat Kılıçarslan Hemşire Emre Gündoğdu, Hemşire İlker Çıtak, Ebe Melek Yıldırım, Hemşire Zeynep Gökoğlu ve Sağlık Hizmetleri Başkanlığı İl Ambulans Servisi Başhekimliği'ne bağlı Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında görevli personellerden ATT Arzu Çalışkan, ATT Duygu Toğay ve ATT Enes Şenyiğit'e teşekkür belgesi verildi.

Bölgede görev yapan sağlık personeline başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz tarafından Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Mete Erki, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Oben Döndü'nün katılımları ile teşekkür belgeleri verildi.

Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, görevlerini başarı ile tamamlayıp geri dönen personeli tebrik ederek, " Birçok ilimiz Zeytin Dalı Harekatına destekte bulunuyor. Biz de bu bağlamda ekiplerimizi gönderiyoruz. Şu anda halen ekiplerimiz burada görev yapıyor. Gönüllük esasına göre arkadaşlarımız burada görev yapıyor. Bir dönem önce orada görev yapalar döndü. 20 günlük periyotlar halinde yapıyorlar. Biz de destek vermeye çalışıyoruz. Artık bizim ekiplerimiz Afrin'e kadar gidebiliyor. Önceden sınırdan alıyorduk. Şu anda Sahra hastanelerinde çalışıyorlar. Her zaman mağdur ve mazlumların yanındayız. Meslektaşlarımız da bu ülkenin bireyleri. Gönüllülük esasına göre burada hizmet veriyorlar. Bu hizmeti başarı ile tamamlayıp geri dönen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aydın'ın Sağlık Kahramanlarına Teşekkür Belgesi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement