Aydın Vergi Dairesi Başkanı Kuşadası Ticaret Odasını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Aydın Vergi Dairesi Başkanı Kuşadası Ticaret Odasını Ziyaret Etti

Aydın Vergi Dairesi Başkanı Kuşadası Ticaret Odasını Ziyaret Etti

Aydın Vergi Dairesi Başkan Vekili Cemil Müsevitoğlu, beraberinde Kuşadası Vergi Dairesi Müdürü Ayten Çakmak ile Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı ziyaret etti.

17.05.2017 09:44

Aydın Vergi Dairesi Başkan Vekili Cemil Müsevitoğlu, beraberinde Kuşadası Vergi Dairesi Müdürü Ayten Çakmak ile Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan'ı ziyaret etti.

Aydın Vergi Dairesi Başkan Vekili Cemil Müsevitoğlu ziyarette, Ocak 2017'den Mayıs 2017 tarihine ertelenen Vergi Yapılandırması ödemeleri ile ilgili bilgi verdi ve esnafın, tüccarın bu Kanun'dan yararlanarak hem borcunu ödeyeceğini hem de ekonomiye katkıda bulunacağını söyledi. Yapılandırmanın devam edebilmesi için 31 Mayıs'a kadar ilk 2 taksitin mutlaka ödenmesi gerektiğinin altını çizen Müsevitoğlu, bu konuda üyelerine bilgilendirme yapan Kuşadası Ticaret Odası'na teşekkür ederek, Aydın'da geri dönüşlerin iyi olduğunu söyledi.

Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Namık Kemal Daylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Müslüm Yıldırım, İrfan Yiğit ve Mali Danışman Mustafa Oğuzkaan'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Yönetim kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; geçtiğimiz yıl yaşanan krizin, özellikle turizm bölgelerinde çok etkili olduğunu söyledi ve Oda olarak yapılan çalışmaları anlattı. Özellikle sosyal medyada tanıtım çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirten Akdoğan, illüstrasyon Kuşadası haritası ve maskotu ile ilgili de bilgi verdi ve ziyaretlerinden dolayı Aydın Vergi Dairesi Başkan Vekili Cemil Müsevitoğlu ve Kuşadası Vergi Dairesi Müdürü Ayten Çakmak'a teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Vergi Dairesi Başkanı Kuşadası Ticaret Odasını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement