Ayhan Çarkın Yer Göstermeye Sapanca'ya Getirildi (2) - Son Dakika
Güncel

Ayhan Çarkın Yer Göstermeye Sapanca'ya Getirildi (2)

Ayhan Çarkın Yer Göstermeye Sapanca\'ya Getirildi (2)

Özel harekatçı eski polis Ayhan Çarkın, Sapanca, Düzce, Hendek ölüm üçgeninde öldürülen Behçet Cantürk'ün Sapanca Kurtköy TIR Parkındaki keşifi sonrasında götürüldüğü Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde bir süre kaldıktan sonra polis otosuna binerken gazetecilere başparmak, işaret ve orta parmaklarını kaldırıp el işareti yaptı.

23.12.2011 01:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayhan ÇARKIN YER GÖSTERMEYE SAPANCA'YA GETİRİLDİ (2)

ÇARKIN'DAN İLGİNÇ İŞARET

Özel harekatçı eski polis Ayhan Çarkın, Sapanca, Düzce, Hendek ölüm üçgeninde öldürülen Behçet Cantürk'ün Sapanca Kurtköy TIR Parkındaki keşifi sonrasında götürüldüğü Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde bir süre kaldıktan sonra polis otosuna binerken gazetecilere başparmak, işaret ve orta parmaklarını kaldırıp el işareti yaptı. Çarkın, ayrıca gazetecilere de teşekkür etti.

Sapanca TIR Parkındaki tatbikat sonrasında geniş güvenlik önlemleri altında Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen Ayhan Çarkın, burada Sapanca Cumhuriyet Savcısı olarak görev yaparken Temmuz ayında Giresun Bulancak ilçesine atanan ve bu keşif için Sapanca'ya gelen Cumhuriyet Savcısı Mustafa İsaoğlu'na ifade verdi. Savcı İsaoğlu, 2 yıl önce Sapanca Cumhuriyet Savcılığı'na başvurup babasının öldürülmesiyle ilgili dilekçe veren Behcet Cantürk'ün kızının basvurusu üzerine Çarkın'ın ifadesini aldığı belirtildi.

2 saat Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğünde kalan Ayhan Çarkın, saat 00.30 sıralarında sıkı güvenlik önlemleri altında ilçe emniyet müdürlüğünden ayrılırken gazetecilerin 'Bir şöy söyleyecek misiniz' sorusuna "Söylecek her şeyi söyledim. İlgi ve alakanıza teşekkür ederim" dedi. Ayhan Çarkın polis otosuna binerken çekim yapan gazetecilere sol eliyle baş parmak, işaret parmak ve orta parmalığını kaldırıp işaret yaptı. Ardından da gazetecilere el sallayıp veda etti. - Sakarya/ Sapanca

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ayhan Çarkın Yer Göstermeye Sapanca'ya Getirildi (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement