Ayvalık'ta Engeller Ortadan Kalkıyor - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ta Engeller Ortadan Kalkıyor

Ayvalık\'ta Engeller Ortadan Kalkıyor

Balıkesir'in Ayvalık Belediyesi, engelli dostu bir kent olma yolunda, engelsiz bir dünya için el ele olma adına çalışmalarını sürdürüyor.

03.12.2013 13:07  Güncelleme: 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık Belediyesi, engelli dostu bir kent olma yolunda, engelsiz bir dünya için el ele olma adına çalışmalarını sürdürüyor.

20 yıldır Engelliler Şenliği'nin ev sahibi Ayvalık Belediyesi, engelli yurttaşlarının en büyük destekçisi olmak için toplumcu belediyecilik kavramının en güzel örneklerini hayata geçiriyor. Engelli lifti ile engelli yurttaşlarımızın belediye otobüslerinde güvenle seyahat etmelerini sağlayan Ayvalık Belediyesi, kültür ve sanat merkezlerinin girişlerinde de engelli yurttaşların rahatlıkla geçebilmeleri için gerekli düzenlemeleri yapıyor.

Orhan Peker Sanat Galerisi'nde olduğu gibi Alibey Kültür Merkezi'ne de standartlara uygun olarak engelli araçlarının geçebilmeleri için bir rampanın konuşlandırılması ise dikkatlerden kaçmıyor. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir açıklama yapan Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen; "Engelli yurttaşlarımızın sorunlarının, talep ve dileklerinin titizlikle inceleyerek değerlendiriyor ve Ayvalık Belediyesi olarak kentimizi onlar için engelsiz hale getirme çalışmalarımızı devam ettiriyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ta Engeller Ortadan Kalkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement