Ayvalık'ta Kelebek Döner'e İlgi Yoğun Oldu - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ta Kelebek Döner'e İlgi Yoğun Oldu

Ayvalık’ta Selim Tacal ve İbrahim Emiroğlu adlı Giresun’lu girişimciler tarafından hizmete sokulan Hatay usulü ‘Kelebek Döner’ büyük ilgi gördü.

07.04.2016 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayvalık'ta Selim Tacal ve İbrahim Emiroğlu adlı Giresun'lu girişimciler tarafından hizmete sokulan Hatay usulü 'Kelebek Döner' büyük ilgi gördü.

Bu kapsamda; İlçe merkezindeki Bedesten girişi olarak da bilinen Vehbibey Mahallesi Gümrük Caddesi No. 13'te hizmete giren işletme ilk gününde müşterilerine kapılarını ücretsiz döner dağıtımıyla açtı.

Hatay usulü özel soslarla hazırlanmış yaklaşık 250 kilogram dönerin sadece birkaç saat içerisinde tükendiği açılışa vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Kelebek Pilav üstü et döner, Kelebek Pilav üstü tavuk döner, Kelebek et döner, Kelebek Tavuk döner, Kelebek Et İskender, Kelebek Tavuk İskender, Kelebek Et Dürüm ve Kelebek Tavuk Dürüm gibi çeşitleriyle hizmete giren işletmenin özellikle Kelebek Tavuk İskender özeli ile damak tadında iddialı olduğu öğrenildi.

Ayvalık halkını yepyeni bir lezzetle buluşturmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden işletmenin ortaklarından Selim Tacal, "işletmemizin ilk gününde halkımızın bu eşsiz lezzeti ücretsiz tadmasını istedik. Açılışımıza özel de ücretsiz döner dağıtımı gerçekleştirdik. Yoğun bir izdihamla karşılaştık. Ama vatandaşlarımızın döner çeşitlerimizi büyük bir afiyetle yedikten sonraki memnuniyeti bizi çok mutlu etti. Dönerimiz Hatay usulüdür. Her yönüyle el yapımı ve kesinlikle katkı maddesi olmayıp tamamen doğaldır " ifadelerini kullandı.

Kelebek Döner'in adını geçtiğimiz yılarda trafik kazasında kaybettikleri ilçe halkının 'Kelebek Murat' adıyla tanıdığı Murat Emiroğlu'nun lakabından esinlenerek konulduğunu kaydeden işletmenin diğer ortağı İbrahim Emiroğlu ise, 1955 yılından bu yana dede mesleği olan ticareti sürdürdüklerini belirterek, "Ayvalık'a 20 yıldan bu yan sık sık gelip gidiyordum. Bu yöreyi ve halkını çok seviyorum. Bu yüzden de bu güzel ilçenin güzel insanlarının Kelebek Döner'imizle tanışmasını istedik. Bugün de ilk günümüz tam bir izdiham oldu. Vatandaşların bu yoğun ilgisi bizi de çok mutlu etti." diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ta Kelebek Döner'e İlgi Yoğun Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement