Ayvansaray Çocuk ve Gençlik Merkezi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Ayvansaray Çocuk ve Gençlik Merkezi Açıldı

Ayvansaray Çocuk ve Gençlik Merkezi Açıldı

Kimsesiz çocuk ve gençlerin sağlık, temizlik, giyim ve yemek gibi temel ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik inşa edilen Ayvansaray Çocuk ve Gençlik Merkezi açıldı.

14.11.2012 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkez, Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği (ÇABA)'nin geçtiğimiz yaz organize ettiği "Çaba Gala" tiyatro oyunundan elde edilen gelirle oluşturuldu…

Çocukların vakit geçirip eğlenebileceği oyun salonları da bulunan Ayvansaray Çocuk ve Gençlik Merkezi, İstanbul Vali Yardımcısı İbrahim Hayrullah Sun, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Önal İnaltekin, Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği Başkanı Özlem Cankurtaran, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın eşi Nurten Çapkın, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Gülerin hanımı Gül Mutlu , Atasay Kuyumculuk'un sahibi Cihan Kamer, tiyatro oyuncusu Ali Sunal ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı.

Kimsesiz çocuk ve gençlerin sağlık, temizlik, giyim ve yemek gibi temel ihtiyaçlarının karşılanacağı 20 yatak kapasiteli merkezin açılışında konuşan İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Önal İnaltekin, "Ailesi tarafından ve başkası tarafından ihmal edilen çocukların ilk adım istasyonudur burası. Bu merkezde gerek mobil ekibi gerek emniyetin çocuk şube birimi tarafından getirilen ya da kendileri gelen çocuklara hizmet vermekteyiz. Buraya gelen çocukların ilk olarak tedavisini yaptırmaktayız. Daha sonra yaşına uygun ikinci bir merkeze götürmekteyiz" dedi. İnaltekin, merkezin yapımında katkısı olanlara da teşekkür etti.

Açılışın ardından İstanbul Vali Yardımcısı İbrahim Hayrullah Sun, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Önal İnaltekin, Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği Başkanı Özlem Cankurtaran, Atasay Kuyumculuk'un sahibi Cihan Kamer birlikte merkezi gezdi. Tiyatro oyuncusu Ali Sunal da merkezde bulunan çocuklarla langırt oynadı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ayvansaray Çocuk ve Gençlik Merkezi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement