Babasultan Kafeterya Eğirdir'de - Son Dakika
Güncel

Babasultan Kafeterya Eğirdir'de

Babasultan Kafeterya Eğirdir\'de

Eğirdir İlk defa bir doğaçlama şova tanık olacak.Eğirdir Babasultan Kafetarya yetkilileri Eğirdir'de bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

15.12.2011 19:28  Güncelleme: 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğirdir Babasultan Kafetarya tarafından Cuma günü 20:00-23:00 saatleri arasında Eylül ayında kurulan ve ilk organizasyonlarını Isparta 212'de gerçekleştiren Retro Alaturka Doğaçlama tiyatro grubu sahne alacak. Babasultan Kafetarya yetkililerinden edindiğimiz bilgiye göre 20:00 - 23:00 saatleri arasında yapılacak olan gösterinin biletleri Babasultan Cafeteryada bulabileceklerinin altını çizdiler.

Babasultan Kafetarya yetkilisi Ali Bilici " Bizim bu projeyi başlatmaktaki hedefimiz, Eğirdir'de bu güne kadar yapılması gereken ve yapılmayan bir şeyi yapmak anlamında düşündük. Retro Alaturka Ekibinin kurucusu aynı zamanda da TRT'de yayınlanan Sakarya Fırat Dizi ekibinden biri olan Cengiz Abimiz.

Isparta 212'de biz onları izledik ve çok hoşumuza gitti ve böyle bir projeyi Eğirdir'de de yapma kararı aldık. Bu Proje sayesinde Eğirdir'de en büyük sıkıntı haline gelen sosyal aktivite ve kültürel etkinlikleri katkımız olsun diye yaptı. Eğer yeteri kadar katılım sağlayabilirsek biz bunu hergünde yapmayı planlıyoruz. Tüm Eğirdir halkını bu gösteriye bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Onlar Kendileri Böyle Tanıtıyor

Retro Alaturka, Nuri Cengiz Güner'in Eylül 2011'de kurduğu çok amaçlı ekiptir. Bu ekip ''sanat'' yapmaya çalışmaktadır. Bu çalışma aşamasında ''ciddi'' oldukları söylenemez. Şimdilik tiyatroda ''eğlenceli'' bir proje olan, Ali Ulvi Gülşen ve Nuri Cengiz Güner'in başını tuttuğu ''doğaçlama tiyatro'' yahut ''tiyatro sporu'' üzerine meyveler vermektedirler. Bu, retro | alaturka'nın filmde ''ciddi'', müzikte ''ağlak'' projeler yapmayacağı anlamına gelmez. Ama gelebilir de.

RETRO ALATURKA TİYATRO SPORU EKİBİ :

Nuri Cengiz Güner

Ali Ulvi Gülşen

Melis Öz

Tolga Kortunay

Ezgi Bahar Karaarslan

Umut Onur Çöpür

Muhammet Burak Geçimli

Sefa Çıracı

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Babasultan Kafeterya Eğirdir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement