Bakan Akdağ'dan Sigara İçmeyen Köye Kanalizasyon Talimatı - Son Dakika
Güncel

Bakan Akdağ'dan Sigara İçmeyen Köye Kanalizasyon Talimatı

Bakan Akdağ\'dan Sigara İçmeyen Köye Kanalizasyon Talimatı

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç'i, Terörle Mücadele Şubesi tarafından gençlerin terör örgütüne katılımının engellenmesine yönelik yürütülen 'Çiçekler Solmasın' projesi kapsamında mahalle muhtarları ile bir araya geldiği toplantı sırasında cep...

19.01.2012 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç'i, Terörle Mücadele Şubesi tarafından gençlerin terör örgütüne katılımının engellenmesine yönelik yürütülen 'Çiçekler Solmasın' projesi kapsamında mahalle muhtarları ile bir araya geldiği toplantı sırasında cep telefonundan arayan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 15 yıldır sigara içilmeyen ve sigara tiryakilerine kız verilmeyen Akçamescit Köyü'nü kutlayıp, köye kanalizasyon şebekesi döşenmesi talimatını verdi.

Şanlıurfa Valiliği öncülüğünde, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü polisleri tarafından yürütülen 'Çiçekler Solmadan' projesi kapsamında, Vali Celalettin Güvenç, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, müdür yardımcıları ve mahalle muhtarları Polisevi'nde düzenlenen toplantıya katıldı. Çocuk ve genç yaşta olanların terör örgütünün ağına düşmesinin engellenmesi amacıyla yürütülen projenin içeriği ve yapılan çalışmaların anlatıldığı toplantıda, Vali Güvenç; kentin huzuru için mahalle muhtarlarına polise daha fazla yardımcı olmaları çağrısında bulundu.

KANALİZASYON SÖZÜ

Yapılan konuşmaların ardından yemek hazırlığı yapılırken Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Vali Celalettin Güvenç'i cep telefonundan aradı. Bir süre yapılan sohbetin ardından Vali Celalettin Güvenç, telefonun sesini hoparlörden dışarı verdi ve Bakan Akdağ'ın muhtarlara selam vermesini istedi. Muhtarlar kendilerini selamlayan Bakan Akdağ'a alkışlarıyla karşılık verdi. Bakan Akdağ, muhtarlara çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, Şanlıurfa merkeze bağlı olan ve 15 yıldır sigara içilmeyip, tiryakilere kız verilmeyen Akçamescit Köyü'nü bildiğini belirterek, "Bu köyümüzü herkes örnek almalı. Köyde kimse sigara içmiyor ve sigara içenlere kız verilmiyor. Bu köyümüzü ben de takdir ediyorum ve ödül olarak da köye kanalizasyon şebekesi döşenmesi için ilgili yerlere talimat verdim" dedi.

Telefonu kapatan Bakan Akdağ'ın kanalizasyon sözü mahalle muhtarlarından alkış alırken, Vali Celalettin Güvenç, tüm muhtarların aynı duyarlılığı göstermesini ve sigara kullanımının önlenmesi konusunda çabalamalarını istedi.

KÜRTÇE Çanakkale DESTANI KLİBİ İZLETİLDİ

Yapılan konuşmaların ardından yemeğe geçen muhtarlara, sinevizyondan Şanlıurfalı yerel ilahi grubu olan 'Grup Dergah' tarafından Kürtçe olarak hazırlanan Çanakkale Destanı klibi izletildi. Çanakkale Destanı'nın anlatıldığı siyah-beyaz fotoğraflarla hazırlanan Kürtçe klibi izleyen muhtarlar, uzun süre alkışladı.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda muhtarlara; fındık lahmacun, içli köfte ile içli pilav eşliğinde kuzu tandır ikram edildi. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Akdağ'dan Sigara İçmeyen Köye Kanalizasyon Talimatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement