"Dershanelerin Dönüştürülmesinden Söz Etmek Daha Doğru" - Son Dakika
Eğitim

"Dershanelerin Dönüştürülmesinden Söz Etmek Daha Doğru"

"Dershanelerin Dönüştürülmesinden Söz Etmek Daha Doğru"

Millî Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Dershanelerin kapatılmasından çok dönüştürülmesinden söz etmek daha doğru olur." dedi.

18.11.2013 16:44  Güncelleme: 16:48

Millî Eğitim Bakanı Sayın Nabi Avcı'nın 17.11.2013 tarihinde SKY TÜRK 360 Televizyonunda Katıldığı Programın Deşifresi:

CENGİZ ÖZDEMİR- İyi akşamlar, Stüdyo 360'a hoş geldiniz.

Dün ve bugün Diyarbakır'da gerçekten de tarihi tanıklıklarla büyük bir buluşma yaşandı. Öncelikle Diyarbakır'ı konuşacağız, öncelikle Diyarbakır'da yaşananları konuşacağız. Ama onun ötesinde, dershanelerden tutun Şubat ayıyla ilgili atama bekleyen öğretmenlere varıncaya kadar konuşmamız gereken çok şey var. Bütün bunları konuşacağımız konuğumuz Millî Eğitim Bakanımız Sayın Profesör Doktor Nabi Avcı.

Hoş geldiniz efendim.

MİLLÎ EĞİTİM BAKANI NABİ AVCI- Hoş bulduk.

CENGİZ ÖZDEMİR-Evet, önce ayağınızın tozuyla geldiniz, Diyarbakır'dan hoş geldiniz diyorum. Diyarbakır'da 37 yıl sonra Şivan Perwer, 21 yıl sonra Mesut Barzani ve Sayın Başkanın Diyarbakır merkezde, Bismil'de, Ergani'de, sonra Eğil'de yaptığı mitinglerle bütün Türkiye'nin biraz şaşkınlıkla, biraz heyecanla takip ettiği yoğun 2 gün yaşandı. Biz de Sky Türk olarak oradaydık, biz de canlı yayınlar yaptık. Siz de oradan geldiniz, oradan gelen ve konuyu çok yakinen bir isim olarak nedir değerlendirmeniz?

MİLLÎ EĞİTİM BAKANI NABİ AVCI- Bir defa, sizin de muhtemelen televizyonlarda izlediğiniz ve izlettirdiğiniz gibi, gerçekten meydanlarda bugüne kadar görmeye çok alışık olmadığımız, bölgede görmeye çok alışık olmadığımız müthiş bir heyecan vardı, müthiş bir umut dalgası vardı, beklenti ve mutluluk vardı. Muhtemelen meydanların dışını televizyonlarda çok fazla görme şansı olmayabilir vatandaşlarımızın, beni asıl mutlu eden meydanlardaki coşku kadar sokaklarda, caddelerde Sayın Başbakanın konvoyuna gösterilen vatandaşın yakın ilgisi, coşkusu gerçekten çok sevindirici manzaralılardı. Doğrusu biz de Diyarbakır'da çok heyecanlı bir 2 gün yaşadık. Sadece Diyarbakır merkezde değil, sizin de söylediğiniz gibi Bismil'de, Ergani'de…

Kaynak: MEB

Son Dakika Eğitim 'Dershanelerin Dönüştürülmesinden Söz Etmek Daha Doğru' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement