Bakan Kılıç'la Konak Hatırası (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Kılıç'la Konak Hatırası (2)

Bakan Kılıç\'la Konak Hatırası (2)

CHP'Lİ BOZKURT'A TEPKİ GÖSTERDİGençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un sözlerine tepki gösterdi.

04.04.2017 18:23

CHP'Lİ BOZKURT'A TEPKİ GÖSTERDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un sözlerine tepki gösterdi. İzmir Kordon'da deniz kıyısında basın mensuplarına konuşan Bakan Kılıç, "Burası Ege Denizi. İzmir. Buradan memleketin düşmanı denize döküldü. Milletin evlatları değil" dedi.

Bakan Kılıç daha sonra eşi Eda Kılıç, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İl Başkanı Bülent Delican ve AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım'la birlikte kısa bir Alsancak turu yaptı, ünlü Sevinç Pastanesi'nde kahve içti. Pastaneye girişte Eda Kılıç, kendilerine yol açmaya çalışan bir kadının sandalyesini düzeltmesine yardım etti. Bakan Kılıç da yanlarındaki masalarda oturan İzmirliler'le el sıkışıp, hatırlarını sordu. Bazı masadakilerle referandumla ilgili kısa konuşmalar yaptı.

Kahve molasından sonra yürüyerek Gündoğdu Meydanı'na çıkan Bakan Kılıç ve beraberindekiler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın 9 Nisan Pazar günü miting yapacakları Gündoğdu Meydanı'nı inceledi.

Bakan Kılıç ve eşi Eda Kılıç, burada birlikte Kordon hatırası fotoğrafı da çekildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Kılıç'la Konak Hatırası (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement