Bakan Yazıcı: Türkiye, AK Parti'den Önce Bitikti (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Yazıcı: Türkiye, AK Parti'den Önce Bitikti (2)

Bakan Yazıcı: Türkiye, AK Parti\'den Önce Bitikti (2)

Bakan YAZICI.Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Isparta Girişimci Sanayici İşadamları Derneği (IGSİAD) tarafından düzenlenen 'Yılın başarılı iş adamları' konulu programa katıldı.

24.01.2013 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan YAZICI: TÜRKİYE, AK PARTİ'DEN ÖNCE BİTİKTİ (2)

'BAKANLAR KURULU ARTIK HABER KONUSU OLMUYOR'

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Isparta Girişimci Sanayici İşadamları Derneği (IGSİAD) tarafından düzenlenen 'Yılın başarılı iş adamları' konulu programa katıldı. Barida Otel Gül Toplantı Salonu'ndaki toplantının açılış konuşmasını yapan Bakan Yazıcı, Türkiye'nin son 10 yılda gerek ekonomik gerekse sosyal olarak muazzam bir değişim ve dönüşüm geçirdiğini söyledi. Bunu en iyi yurt dışından gelenlerin anlatan Bakan Yazıcı, "İnsanlarımızın kullandığı araçlardan, konutlara, evindeki mobilyaya kadar muazzam bir değişim var. Bütün bunlar Türkiye ekonomisinin büyümesiyle sağlanıyor. Türkiye'nin zenginliği artmasaydı memlekette bu değişim ve dönüşüm olmazdı. Türkiye bu değişim ve dönüşümü yakaladı istikrarla sürdürüyor" diye konuştu.

GÜNDEMİMİZ MİLLETLE AYNI

Milletin gündemiyle hükümetin gündemini birleştirdiklerini kaydeden Bakan Yazıcı, "Türkiye Cumhuriyeti hükümeti olarak periyodik toplantıları aksatmadan sürdürüyoruz. Artık Bakanlar Kurulu'nun toplantısı haber konusu olmuyor. O rutin zaten. Ama onun gündeminde milletin gündemi var" dedi.

İSTİŞARE YAPTILAR

Konuşmanın ardından Ispartalı işadamları ve Bakan Yazıcı istişare toplantısı yaptı. IGSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alper Bayhan'ın yönettiği istişare toplantısında Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç ve Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar başta olmak üzere iş dünyasının temsilcileri sorunlarını Bakan Yazıcı'ya aktarma fırsatı buldu.

PATRONLARA ÖDÜL DAĞITTI

Programın sonunda ise Bakan Yazıcı, IGSİAD Yönetim Kurulu tarafından belirlenen başarılı patronlara ödül verdi. Yılın başarılı girişimcisi ödülünü Barida Oteli'nin sahibi Sami Öngör, yılın değer katan şirketi ödülünü IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, yılın sanayicisi ödülünü ise kalorifer kazanı imalatı yapan ÜNMAK'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ünlüsoy aldı. Tören ödül dağıtımının ardından son buldu. - Isparta

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Yazıcı: Türkiye, AK Parti'den Önce Bitikti (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement