Bakanlar Kurulu Toplandı - Son Dakika
Politika

Bakanlar Kurulu Toplandı

Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında Toplandı. Başbakanlık Merkez Bina'daki Toplantı Saat 11.05'de Başladı.

19.03.2007 11:45

Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Başbakanlık Merkez Bina'daki toplantı saat 11.05'de başladı.

Toplantıda TBMM'ye sevk edilmesi planlanan bazı kanun tasarıları ile AB ile yürütülen müzakereler kapsamında gerçekleştirilen temaslar ve çalışmalar ele alınacak. Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, AB uyum çalışmaları hakkında Kurul'a bilgi sunacak. Bakanlar Kurulu toplantısında 21 Mart'taki Nevruz kutlamaları öncesinde alınan tedbirlerin gözden geçirilmesi bekleniyor. Kurul, dış politika konularında da değerlendirmelerde bulunacak. Bu kapsamda Filistin'de kurulan yeni hükümetle ilgili gelişmelerin ele alınması ve Ortadoğu'daki gelişmelerin değerlendirilmesi öngörülüyor. Toplantıda, ayrıca 2 Nisan'da gerçekleştirilmesi planlanan Irak'a komşu ülkeler toplantısı ile ilgili detaylar da masaya yatırılacak. Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, dış politika konularında Bakanlar Kurulu'na bilgi sunacak.

(ZÇ-MAY-ÖK-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakanlar Kurulu Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement