Oyuncu Burçak Işımer, Dans Okulunda Çalışıyor - Son Dakika
Güncel

Oyuncu Burçak Işımer, Dans Okulunda Çalışıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan bale sanatçısı ve oyuncu Burçak Işımer, dans okulu işletiyor. Aynı zamanda oyunlar için dans koreografisi hazırlıyor.

13.04.2015 16:55  Güncelleme: 17:57

Yaşamının büyük bölümünü Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçiren ve Yalıkavak Mahallesi'nde dans okulu işleten Işımer, gazetecilere, son olarak 2007 yılında devlet tiyatrosu kadrosunda "Salome" adlı tiyatro oyununda "Salome"yi oynadığını söyledi.

"EN İYİ HAREKET TASARIM" ÖDÜLÜNÜ KAZANDI

Şimdi tiyatroya oyunlarında koreograflık yaptığını belirten Işımer, Pal Sokağı, "Aşk Hastası" gibi oyunların dans koreografisini hazırladığını anlattı.

Işıl Kasapoğlu'nun "Sirano Cyrano de Bergerac" isimli oyununun koreograflığı ile "en iyi hareket tasarımı" ödülü kazandığını dile getiren Işımer, bu sezon "Umut" adlı bir oyunda görev aldığını kaydetti.

"DAHA ÇOK ŞEY ÖĞRENMEMİZ GEREKİYOR"

Işımer, devlet tiyatrosunun yaptığı çalışmalara saygı duyduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu: "Ellerinde çok güzel imkanlar var ama bu sadece Ankara Devlet Tiyatrosu için geçerli diye düşünüyorum. Sanatta daha almamız gereken çok yol var. Bu da her şeyden önce küçük yaşta eğitimden geçiyor. Daha çok şey öğrenmemiz gerekiyor. İnsanların sanata olan ilgisi çok güzel ancak destek gerekiyor."

Işımer, izlemekten keyif aldığı tiyatro oyuncuları arasında Aysın Işımer, Kutay Sungar, İpek Atagün, Esat Tanrıverdi gibi isimler bulunduğunu ifade etti.

Oyuncu Burçak Işımer, Dans Okulunda Çalışıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Oyuncu Burçak Işımer, Dans Okulunda Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement