Balıkesir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Balıkesir'den Kısa Kısa

Edremit'de mahalle ve köy muhtarlarına hizmet içi eğitimi verildi

05.11.2013 09:15

Edremit'de mahalle ve köy muhtarlarına Edremit Kaymakamlığı İlçe Nüfus Müdürlüğü tarafından hizmet içi eğitimi verildi.

Edremit Ticaret Odası Meclis Salonu'nda gerçekleşen eğitim seminerinin sabah oturumunda köy muhtarlarına ve evlendirme memurlarına evlendirme yönetmelikleriyle ilgili bilgiler aktarıldı.

Öğleden sonraki oturum da ise nüfus teşkilatı ve tarihçesi, mernis, T.C kimlik kartı ve numarası, yabancılara mahsus kimlik numarası, KPSS sorgulama hizmetleri, adres kayıt sistemi konuları paylaşıldı.

İlçe Kaymakamı Abdulhamit  Erguvan da seminer sayesinde tüm mahalle ve köy muhtarlarıyla tanışma fırsatı bulduğunu dile getirdi ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Manyas'a 2 bin 500 kişi kapasiteli spor salonu

Manyas Belediye Başkanı Hasan Kahraman, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile İl Özel İdare bütçesinden aktarılan kaynaklarla ilçeye 2 bin 500 kişilik spor salonu yapılacağını söyledi.

İhaleyeyi kazanan yüklenici firmaya yer tesliminin yapıldığını dile getiren Kahraman, 300 günde bitirilecek spor salonunun yatırım maliyetinin 1 milyon 398 bin lira olduğunu, 14 Temmuz 2014'de hizmete gireceğini kaydetti.

-Yörük derneğinden tekerlekli sandalye

Sındırgı Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayim Akkuş, Hisaralan köyünde oturan ihtiyaç sahibi 2 çocuk babası 51 yaşındaki İhsan Altınörs'e tekerlekli sandalye verdi.

Geçirdiği çocuk felci nedeniyle yürümekte zorlanan Altınörs'e köy muhtarı Kasım Ünal'ın talebiyle sandalye temin ettiklerini belirten Akkuş, engellilere yönelik yardımlara devam edeceklerini söyledi. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Balıkesir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement