Balıkesir'den Kupa ile Döndüler - Son Dakika
Yerel

Balıkesir'den Kupa ile Döndüler

Balıkesir\'den Kupa ile Döndüler

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, geçtiğimiz hafta içinde 14 ilden 280 sporcuya ev sahipliği yapan satranççılar, Balıkesir’den kupalarla döndü.

25.02.2014 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, geçtiğimiz hafta içinde 14 ilden 280 sporcuya ev sahipliği yapan satranççılar, Balıkesir'den kupalarla döndü.

Balıkesir Rahmi Kula Anadolu Lisesi yapılan 7. turnuvaya katılan 19 satranççı önemli başarılara imza attı. İlçede satranç sporunun her geçen yaygınlaştığını anlatan Satranç Federasyonu İlçe Temsilcisi Dr. Birgi Tuna, başarılı sporculara kutladı. Balıkesir'deki yarışmanın Genel Kategorisinde, Ozan Damar birinci, Muvakkat Sinan Alimsar ikinci, Kana Özden de üçüncü oldu. Gençler de ise, Utku Demirbaş birinci, Erol Cansen ikinci, Gürbüz Kaan Akaya da üçüncü oldu. Yıldızlarda ise, Yılmaz Yaman birinci, Yaman Ege Bizsan ikinci, Feyzullah Akkent ise üçüncü oldu. Küçükler de, Arda Burak Ataer birinci, İlbey Erbaş ikinci, Mehmet Efe Kesgin de üçüncü oldu. Miniklerde de, Furkan Kolkoparan birinci, Mustafa Sarp Ataer ikinci ve Eren Caner de üçüncü oldu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balıkesir'den Kupa ile Döndüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement