Balıkesir'e Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika
Güncel

Balıkesir'e Şehit Ateşi Düştü

Balıkesir'e şehit ateşi düştüBİTLİS'in Hizan ilçesi İncirli Köyü yakınlarında Geriziyarettepe mevkisinde PKK'lı teröristlere karşı operasyon düzenleyen timin üzerine çığ düşmesi sonucu şehit olan 5 askerden Jandarma Astsubay.

21.01.2018 20:52

Balıkesir'e şehit ateşi düştü

BİTLİS'in Hizan ilçesi İncirli Köyü yakınlarında Geriziyarettepe mevkisinde PKK'lı teröristlere karşı operasyon düzenleyen timin üzerine çığ düşmesi sonucu şehit olan 5 askerden Jandarma Astsubay. Üstçavuş Ferruh Kulaoğlu'nun, Balıkesir'in Altıeylül ilçesindeki baba evine ateş düştü.

Balıkesir'in Altıeylül İlçesi Dinkçiler Mahallesi 2'nci Güllük Sokak'ta ikamet eden baba Necdet Kulaoğlu'na acı haberi, Altıeylül Kaymakamı Dr. Oktay Kaya ve askeri personel, sağlık ekipleri eşliğinde verdi. Daha sonra acılı babayı Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman ziyaret etti, başsağlığı diledi. Kulaoğlu ailesinin acısını paylaştı. Yakınları ve komşuları eve Türk bayrağı astı.

Acılı Baba Necdet Kulaoğlu, oğlunun 2005 yılında askere gittiğini bir süre uzman olarak görev yaptığını, 2009 yılında astsubay olduğunu, bir yıl önce de görev yaptığı Batma'na atandığını belirtti.

Balıkesir Valiliği resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi Batman Jandarma Komando Tabur Komutanlığında görev yapmakta olan Karesi ilçesi Vicdaniye Mahallesi doğumlu Jandarma Astsubay Üstçavuş Ferruh Kulaoğlu, Bitlis ili Hizan İlçesinde devam eden operasyon esnasında çığ düşmesi sonucu şehit olmuştur. Şehidimizin İlimize nakil ve defin işlemleri ile ilgili çalışmalar devam etmektedir. Bu vesileyle başta şehidimiz Jandarma Astsubay Üstçavuş Ferruh Kulaoğlu olmak üzere bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine, Balıkesirli hemşehrilerimize ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz dendi.

Balıkesir\'e Şehit Ateşi Düştü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir'e Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika


Advertisement