Balıkesirspor Baltok'da Hedef Play Off - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor Baltok'da Hedef Play Off

Balıkesirspor Baltok\'da Hedef Play Off

BALIKESİRSPOR Baltok Başkanı Remzi Boncuk, yeni sezonda hedeflerinin play off olduğunu söyledi.

11.08.2017 15:49

BALIKESİRSPOR Baltok Başkanı Remzi Boncuk, yeni sezonda hedeflerinin play off olduğunu söyledi.

Bir restoranın futbolcular ve yönetimi verdiği yemekte konuşan Başkan Boncuk, "Bu sezon ilk maçımızda pazar günü Adana Demirspor'u ağırlayacağız. Zor bir karşılaşma olacak. Ancak oturmuş kadromuzla bu zorluğun üstesinden geleceğimize inanıyorum. Hedefimiz lige iyi başlayıp, iyi bitirmek" dedi. Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin FIFA'nın verdiği iki dönem transfer yasağı ile ilgili yürütmeyi durdurma kararı aldığını hatırlatan Başkan Boncuk, şöyle devam etti:

"Ancak Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'ndaki 9 milyon 500 bin TL borç yüzünden transfer yapmamız mümkün görülmüyor. Alacalı oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor. Bu bir günde bitecek iş değil. Uzun bir süreç. Devre arasında bu engeli aşmak istiyoruz."

MUHAMMET ALİ'YE KUTLAMA

Geçen sezon yaşadığı ağır sakatlığın ardından iyileşip sahalara dönen Muhammet Ali, 22'nci doğum gününü kutladı. Akşam yemeğinin ardından takım arkadaşlarının hazırlattığı sürpriz doğum günü pastasının mumlarını üfleyen genç futbolcu, yeni yaşında şampiyonluk sevcinci yaşamak istediğini söyledi.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor Baltok'da Hedef Play Off - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement