Balıkesirspor Serdar'ın Peşinde - Son Dakika
Spor

Balıkesirspor Serdar'ın Peşinde

Ara transferde RNK Split'ten orta saha oyuncusu Ante Erceg'le söz kesip, Kasımpaşa'dan stoper İlhan Eker'e imza attıran PTT 1'inci Lig temsilcisi Balıkesirspor, Vartaş Elazığspor'un golcüsü Serdar Özbayraktar'ın peşine düştü.

06.01.2016 14:44

Ara transferde RNK Split'ten orta saha oyuncusu Ante Erceg'le söz kesip, Kasımpaşa'dan stoper İlhan Eker'e imza attıran PTT 1'inci Lig temsilcisi Balıkesirspor, Vartaş Elazığspor'un golcüsü Serdar Özbayraktar'ın peşine düştü. Alacaklarını tahsil edemediği için bordo beyazlılarla yollarını ayıran 34 yaşındaki oyuncu ile görüştüklerini doğrulayan Futbol Şube Sorumlusu Harun Atabay, henüz resmiyette anlaşma sağlanmadığını açıkladı.

Göztepe ve Adanaspor'un da ciddi şekilde ilgilendiği Serdar'ın kararı beklenirken, kırmızı beyazlılar Adana Demirsporlu golcü Özgürcan Özcan için de nabız yokluyor. Öte yandan Balıkesirspor'un 1.5 yıllığına anlaştığı İlhan kampa dahil oldu. Takımla çalışmalara başlayan tecrübeli oyuncunun hırslı olması dikkatlerden kaçmadı. Balıkesirspor'un Antalya'da bu sabah yaptığı antrenmana izinli olan Hırvat futbolcular Vukovic'le Glumac katılmadı.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Balıkesirspor Serdar'ın Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement