Barom Genel Merkezi Edirne'de Açıldı - Son Dakika
Yerel

Barom Genel Merkezi Edirne'de Açıldı

Balkan Roman Birliği (BAROM) Genel Merkezi, Edirne'de düzenlenen törenle açıldı.

05.06.2015 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balkan Roman Birliği (BAROM) Genel Merkezi, Edirne'de düzenlenen törenle açıldı.

BAROM'dan yapılan yazılı açıklamada, açılışa Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Makedonya Devlet Bakanı ve BAROM Başkanı Necdet Mustafa, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Kudret Bülbül, Uluslararası Kalkınma ve İşbirliği Derneği Başkanı Musa Serdar Çelebi, BAROM yönetim kurulu üyeleri ve akademisyenlerin katıldığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Müezzinoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, BAROM ofisinin Edirne'de bulunmasının bir gurur kaynağı olduğunu söyledi.

Türk milletinin özellikle mazlum ve mağdurun yanında olan bir medeniyet anlayışına sahip olduğunu belirten Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"Gerek Türkiye'de gerek Balkanlardaki tüm roman kardeşlerimizin yarınlara daha çok umutla ve güvenle bakmaları açısından onların yanında olmaya bundan sonraki süreçte daha güçlü bir şekilde gayret edeceğiz. BAROM'un bu anlamda önemli ve başarılı çalışmalar yapacağına inanıyorum. UKİD'e ve başkanına, YTB'ye ve başkanına, Trakya Üniversitesine, Dış İşleri Bakanlığı Edirne Temsilciliği'ne, Edirne Valimize ve özellikle Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bu yapılanların temelinde kendilerinin gayreti ve çabası vardır, teşekkür ediyorum. Geleceğe daha güvenle ve umutla kardeşçe bakacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Barom Genel Merkezi Edirne'de Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement