Bartın Milletvekili Adayı Pazarda Kadınlarla Kucaklaştı - Son Dakika
Güncel

Bartın Milletvekili Adayı Pazarda Kadınlarla Kucaklaştı

Bartın'da seçim çalışmalarını sürdüren CHP'nin 1'nci sıra milletvekili adayı avukat 29 yaşındaki Aysu Bankoğlu, pazarda satış yapan kadınlarla kucaklaştı.

07.06.2018 18:07

Bartın'da seçim çalışmalarını sürdüren CHP'nin 1'nci sıra milletvekili adayı avukat 29 yaşındaki Aysu Bankoğlu, pazarda satış yapan kadınlarla kucaklaştı. Aysu Bankoğlu, Meclis'te gençlerin ve kadınların sesi olacağını söyledi.

Meclise 2 milletvekili gönderecek olan Bartın'da, CHP'nin birinci sıra milletvekili adayı Aysu Bankoğlu oldu. Aysu Bankoğlu, seçimler yaklaşırken çalışmalarını yoğunlaştırdı. Aysu Bankoğlu, kent merkezinde bulunan köylü kadınların ürünlerini sattığı pazarda kadınlarla kucaklaştı. Kadın pazarcı esnafı Aysu Bankoğlu'na sarılıp başarılar diledi. Aysu Bankoğlu kadınların sorunlarını dinleyip seçilmesi halinde elinden geleni yapacağını söyledi. Kadınlardan ve gençlerden büyük ilgi gören Bankoğlu, akşamları ise köylerde düzenlenen iftarlara katılıyor. Bankoğlu bazı köylerde kimi zaman pat pat denilen tarım aracına, bazen de traktöre binerek gezmesi dikkat çekti.

Kadınların ve gençlerin Meclis'teki sesi olacağını belirten Bankoğlu, Baskın bir seçim kararı ile karşı karşıyayız. Ciddi bir tempo için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kendimize güveniyoruz. Çok heyecanlıyız, umutluyuz. Ben kadınlarla ve gençlerle bir araya gelmek adına daha çok çalışmalarımı yürütüyorum. Kadınlar ve gençlerin siyasette temsilen karar alma mekanizmalarında ve üst makamlarda olmaları oldukça önemli ve kadınlar da kadınlar tarafından temsil edileceği için oldukça memnunlar. dedi.

Milletvekili olacağına inandığını söyleyen Bankoğlu, şöyle konuştu

Bartın'da şimdiye kadar hiç kadın milletvekili olmamış. Bende 2015 yılında kadın milletvekili adayı idim. O yüzden de inşallah bu seçimde milletvekili olacağım. ve kadınların da bundan çok memnun olacağını düşünüyorum. Seçildiğimde hem gençleri ve kadınların mecliste sesi olacağım. Ben sürekli halkın içindeyim. Kapı kapı ziyaretler yapıyorum.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bartın Milletvekili Adayı Pazarda Kadınlarla Kucaklaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement