Bartınlı Gençler İspanya'ya Proje Gezisi Yaptı - Son Dakika
Yerel

Bartınlı Gençler İspanya'ya Proje Gezisi Yaptı

Bartınlı Gençler İspanya\'ya Proje Gezisi Yaptı

İspanya’da gerçekleştirilen "İlimle Yükselen Medeniyet: Endülüs" projesine Bartın temsilen katılan Senanur Uzun ve Neslihan Köseoğlu programı tamamlayarak kente döndü.

26.05.2016 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya'da gerçekleştirilen "İlimle Yükselen Medeniyet: Endülüs" projesine Bartın temsilen katılan Senanur Uzun ve Neslihan Köseoğlu programı tamamlayarak kente döndü.

İstanbul' da açılış programı ile başlayan programa ve gençlere ünlü tarihçi Talha Uğurluel eşlik etti. Farklı illerden 90 gencin katıldığı program 6 gün sürerken, programda Malaga, Granada, Kurtuba, Sevilla, Toledo ve Madrid şehirleri konaklamalı olarak gezildi. Bartın'a dönüşlerinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Ali Özdemir' i ziyaret eden Senanur Uzun ve Neslihan Köseoğlu, saraylar, kütüphaneler, camiler, kiliseler ve kervansaraylar gezdiklerini ve gezi boyunca kendilerine Talha Uğurluel'in eşlik ederek rehber olduğunu belirtti. Projeden mutlu olduklarını dile getiren gençler Gençlik ve Spor Bakanlığına, Gençlik Merkezi Müdür Vekili Muammer Kaya ve Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir' e teşekkür etti.

Ali Özdemir ise, "Tamamen ücretsiz olan bunun gibi projelerimiz, gençlik merkezimizin atölye ve kulüp faaliyetlerinde aktif olan diğer gençlerimiz için kendilerini geliştirme, farklı kültürler görmek, öğrenmek ve gezmek adına birer fırsat olacaktır" şeklinde konuştu. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bartınlı Gençler İspanya'ya Proje Gezisi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement