Başak Koleji Tales Matematik Müzesi, THY Bursa Bilim Şenliğinde - Son Dakika
Yerel

Başak Koleji Tales Matematik Müzesi, THY Bursa Bilim Şenliğinde

Başak Koleji Tales Matematik Müzesi, THY Bursa Bilim Şenliğinde

Aydın Özel Başak Koleji Tales Matematik Müzesi, Bursa Bilim Şenliği’ne Ege Bölgesi’nden atölye programı olarak katılacak.

04.05.2016 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Özel Başak Koleji Tales Matematik Müzesi, Bursa Bilim Şenliği'ne Ege Bölgesi'nden atölye programı olarak katılacak.

Türk Hava Yolları ana sponsorluğunda, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BEBKA tarafından düzenlenen Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi'nin ev sahipliği yaptığı Bursa Bilim Şenliği'ne Ege Bölgesinden Atölye programı kapsamında davet edilen tek kurum olan Başak Koleji Tales Matematik Müzesi; Müze Müdürü Gizem Aksoy, Tales Başeğitmeni Ahmet Akyol ile beraberindeki 3 görevli personelle 6-7-8 Mayısta katılacak.

Atölye programları dışında TÜBİTAK gibi kurumların katılımcılara seminer verdiği organizasyonda matematik öğretiminde kullanılan yöntemler çerçevesinde, Vedic matematiği, Montessori matematiği ve Singapur matematiği başlıklarında seminer verecek. Semineri Başak Koleji Matematik Öğretmenlerinden Ahmet Akyol verecek.

Başak Koleji Yönetim Kurulu Temsilcisi Alp Ayaydın, kurum olarak ülkenin dört bir yanından ve yurt dışından davetler aldıklarını belirterek, "Tabii ki tüm davetlere katılım gösteremiyoruz ama Bursa'da gerçekleşen ülkemizin en büyük bilim şenliğinde olmak bizim için onurdur" dedi.

Başak Eğitim Hizmetleri A.Ş Genel Koordinatörü Metin Akyol da, "Çok gururluyuz. Önümüzdeki günlerde ülkemizin eğitim ve bilimine katkı sağlayacak daha büyük projeler üzerinde çalışıyoruz. Başak Koleji Aydın'ın bir markası olarak artık tüm ülkenin bir değeridir" dedi.

Başak Koleji Okul Müdürü Nail Ergun ise, "Tek cümleyle özetlemek gerekirse bizi izlemeye devam edin" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başak Koleji Tales Matematik Müzesi, THY Bursa Bilim Şenliğinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement