Başakşehir'de Fredrik Gulbrandsen, Türkiye'nin Norveç zaferinden sonra takım arkadaşlarına çay servisi yaptı - Son Dakika
Spor

Başakşehir'de Fredrik Gulbrandsen, Türkiye'nin Norveç zaferinden sonra takım arkadaşlarına çay servisi yaptı

Türkiye, 2022 Dünya Kupası Elemeleri'ne grubunda oynadığı ilk 2 maçı kazanarak harika bir başlangıç yaptı. Hollanda'yı 4-2 ve Norveç'i 3-0 gibi net skorlarla geçen A Milli Takım, şimdiden turnuvanın iddialı takımlarından biri olduğunu gösterdi. Medipol Başakşehir'in Norveçli yıldızı Fredrik Gulbrandsen dün akşam ay-yıldızlıların yendiği maçta bir iddiayı kaybetti. Turuncu-lacivertli takımdan arkadaşı Berkay Özcan'la iddiaya giren Norveçli, yaşadığı mağlubiyetten sonra tüm takıma çay dağıttı.

28.03.2021 19:14  Güncelleme: 19:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri'ne Hollanda galibiyetiyle müthiş bir başlangıç yapan Türkiye, dün gece de Norveç'i bozguna uğrattı.

TÜM TAKIMA ÇAY DAĞITTI

Medipol Başakşehir forması giyen Berkay Özcan ile Norveçli takım arkadaşı Fredrik Gulbrandsen, A Milli Takım'ın Norveç'i 3-0 yendiği maç öncesi iddiaya girdi. Türkiye maçı kazanınca iddiayı kaybeden Gulbrandsen, tüm takıma yemekte çay dağıttı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı anları, Başakşehir'in resmi hesabı sosyal medyadan paylaştı.

Başakşehir\'de Fredrik Gulbrandsen, Türkiye\'nin Norveç zaferinden sonra takım arkadaşlarına çay servisi yaptı

Son Dakika Spor Başakşehir'de Fredrik Gulbrandsen, Türkiye'nin Norveç zaferinden sonra takım arkadaşlarına çay servisi yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • FB Lİ: HEP BÖYLE OLUR 1-2 MAÇ KAZANIRLAR ONDAN SONRA PEŞPEŞE MAĞLUBİYET ALIP ELENİRLER 1 1 Yanıtla

Advertisement