Başkan Aktaş, Gönüllü Kuruluşların Konuğu Oldu… - Son Dakika
Güncel

Başkan Aktaş, Gönüllü Kuruluşların Konuğu Oldu…

Başkan Aktaş, Gönüllü Kuruluşların Konuğu Oldu…

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu'nun Ocak ayı olağan toplantısına katıldı.

15.01.2018 13:45

Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu'nun 271. olağan toplantısı Kayhan Döner Sofrası'nda, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

İslami İlimleri ve Vasat Ümmet Ahlakını İhya Etme Derneği (İHYAM) ev sahipliğinde gerçekleştirilen programın açılışında konuşan Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu İcra Heyeti Başkanı Burhan Sayılgan, "Basından yakinen takip ediyoruz. Bursa'nın özel sorunları var. Çok zor olduğunu biliyoruz. Şunu da biliyoruz ki, düşünüldüğü zaman hiçbir sorun çözümsüz değildir. Önemli olan çözüm noktasında olmak. Bu çözüm noktasında olan değerli başkanımıza Allah yardım etsin, Rabbim yardımcısı olsun. Bursa için yapılacak her çalışmada arkasında olduğumuzu belirtiyorum" diye konuştu.

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Başkanlar Toplantısı'nda alınan kararları, toplantıya katılanlara aktara Burhan Sayılgan, bu kararların uygulanabilmesi adına yoğun çaba sarf edeceklerini söyledi.

Sayılgan'ın ardından konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da göreve geldiği günden bu yana geçen süre içerisinde yaşadıkları hakkında açıklamalarda bulundu.

Aktaş, "Ekip çalışması önemli"

Ekip çalışmasının önemine dikkat çeken Başkan Aktaş, "Özel sektörde akşam bir karar alıyorsunuz, sabah hayata geçiyorsunuz. Ben firma sahipliği de yaptım, firma yöneticiliği de yaptım, çalışan da oldum. Akşam karar alıyorduk, sabah icraata geçiyorduk. Burada bir yapmak istediğinize 6 aydan önce başlamak mümkün değil. Şöyle bir durum var; planı, projesi, ihalesi, ilanı, askısı…Bu işin ekiple olacağı ve olduğu kaçınılmaz bir gerçek" dedi.

Aktaş, "Sonuç odaklı olacağız"

Çalışmalarda sonuç odaklı olunmasının gerekliliğinin altını çizen Alinur Aktaş, "Ekibinizi ne kadar iyi motive ediyorsanız, olaylara ne kadar fokuslanıyorsanız, ne kadar sonuç odaklı çalışıyorsanız, benim arkadaşlara özellikle söylediğim de budur. Sonuç odaklı olacağız. Artık belediyecilik rutin, bildiğimiz o yeşil alan, yol, su, temizlik falan değil. Bunlar belediyelerin asli vazifeleri. Belediyeler öyle yerlere nüfuz ediyorlar, temas ediyorlar ki doğumdan ölüme kadar yani" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Aktaş, Gönüllü Kuruluşların Konuğu Oldu… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement