Başkan Bahçeci'ye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Bahçeci'ye Ziyaret

AK Parti Kırşehir Merkez İlçe Başkanı Bilgehan Altaş ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'yi ziyaret etti.

01.11.2017 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kırşehir Merkez İlçe Başkanı Bilgehan Altaş ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'yi ziyaret etti.

Merkez İlçe Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, 6. Olağan Kongrede göreve gelen Altaş ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Bahçeci'ye ziyarette bulundu.

Ziyarette konuşan Bahçeci, tek liste ile gerçekleşen kongrede ilçe başkanlığına seçilen Altaş'ı kutlayarak başarı diledi.

Türkiye için çok önemli bir sürece girildiğini belirten Bahçeci, AK Parti'de hizmet etmenin hassasiyetine vurgu yaparak, şunları kaydetti:

"Bu süreçte görev alan herkesi kutluyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeye devam edeceğiz. İnşallah böyle uyum içerisinde, huzurlu şekilde vatandaşlarımıza hizmetlerimizi yapacağız. Her şey Kırşehirli hemşehrilerimiz için. Biz makam için belediye başkanlığına gelmedik. Bizi seçenler hizmetkar olarak seçti, biz de hemşehrilerimizin hizmetkarı olduk, olmaya da devam edeceğiz. Yeni yönetimde bulunan arkadaşlarımız da bizler gibi Kırşehir'e hizmet etmek için yarışacaklardır. Hemşehrilerimize layık olmak için hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız."

Altaş ise Bahçeci ve ekibinin Kırşehir'i daha yaşanabilir hale getirdiğini dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Bahçeci'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement