Başkan Ergün'den Yaşlılar Haftası Mesajı - Son Dakika
Güncel

Başkan Ergün'den Yaşlılar Haftası Mesajı

Başkan Ergün\'den Yaşlılar Haftası Mesajı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajında, tüm yaşlıların haftasını tebrik etti.

19.03.2018 16:33  Güncelleme: 16:34

Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mesajında şunlara yer verdi.

"Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız, dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılık dönemi itibar gerektirmektedir. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerekir. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak bu bilinçten hareketle Evde Bakım Hizmetleri'ni hayata geçirdik. 65 yaş üstü, bakacak kimsesi bulunmayan vatandaşlarımızın kişisel bakımlarından ev temizliklerine kadar her şeyiyle ilgilenen ekiplerimizle onlara yalnız olmadıklarını gösteriyoruz. Genç nesile iletmek istediğim mesaj, ileride hepimizin yaşlanacağıdır. Ansiklopedi olmuş, tecrübelerinden faydalanabileceğimiz yaşlılarımıza gerekli itibarı göstermeli, onların yanlarında olmamız gerektiğini hatırlatmak isterim. Bu duygularla Yaşlılara Saygı Haftası'nı kutluyor, tüm büyüklerimizin ellerinden öpüyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ergün'den Yaşlılar Haftası Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement