Başkan Evcilmen İşçilerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkan Evcilmen İşçilerle Buluştu

Başkan Evcilmen İşçilerle Buluştu

Başkan Evcilmen, "Sizin ne istediğini çok iyi bilen, taleplerinizi karşılamak üzere elimden geleni yapan, içinizden biriyim." dedi.

11.07.2013 15:56  Güncelleme: 16:20

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen Belediye-İş Sendikası'nı ziyaret etti. Belediye çalışanlarının ilgiyle karşıladığı ziyarette Başkan Evcilmen, Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa Belediyesi, Aksu Belediyesi, Konyaaltı Belediyesi ve Döşemealtı Belediyesi'nden sendika temsilcileriyle bir araya geldi. Belediye-İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Murat Barış, Muratpaşa Belediyesi'nin işçileriyle hiçbir sorun yaşamadığına dikkat çekerek "Muratpaşa Belediyesi ile ilgili bizim bir şey söyleyecek halimiz yok" dedi.

Bugün memur arkadaşların bile kurumlar arası geçişte genellikle ilk tercih ettikleri yerin Muratpaşa Belediyesi olduğunu dile getiren Sendika Başkanı Barış, Başkan Evcilmen'e "Siz tüm bayramlarda ve özel günlerde şantiyelerde çalışan işçileri tek tek ziyaret eden örnek bir başkansınız. Muratpaşa Belediyesi'nin çalışanı gülümseyen ve çalışanına gülümseyen bir belediyecilik anlayışı var. Muratpaşa Belediyesi Türkiye genelinde çalışanlarına borcu olmayan sayılı belediyelerden biridir " dedi.

Belediye-İş Sendikası temsilcileriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Evcilmen, "Zaman içinde karşılıklı birbirimizi anlayan insanlar olduk. Ben sizin ne istediğinizi çok iyi bilen, taleplerinizi karşılamak üzere elimden geleni yapan, içinizden biriyim. Muratpaşa'da çalışanların hepsi kardeşim, arkadaşım. Diğer belediyelerde çalışanların birçoğunu da tanıyorum" dedi.

Sendika temsilcileri, Başkan Evcilmen'i siyasetin içinde görmek istediklerini dile getirirken, mahallerine yönelik taleplerini dile getirdi. Bu talepler nedeniyle Başkan Evcilmen, "Ziyaretimiz, mahalle toplantısına döndü" diyerek espri yaptı. Bunun üzerine bir işçi "Başkanım bizim sizinle bir sorunumuz olmadığı için hazır sizi burada bulmuşken mahallemizin sorunlarını dile getirelim istedik" dedi. İşçi ödemelerine yönelik soruları yanıtlayan Başkan Evcilmen, bütçesi açık vermeden, işçilerin maaşını gününde ödeyen bir belediyenin nasıl yaratıldığını anlattı.

Toplantının son konuşmasını Sendika Başkanı Barış gerçekleştirdi. Barış, "Biz dik durarak sendikacılık yaptık. Bu nedenle bize farklı isimler taktılar. Hatta Süleymancı bile dediler. Süleyman Evcilmen bizim babamızın oğlu değil. Süleyman Evcilmen bizim sayın belediye başkanımız. Bu kente yaptığı göz önüne alındığı zaman, emeğe bakışı göz önüne alındığı zaman, siyasetin neresinde olursa olsun, biz sonuna kadar Başkanımız Sayın Süleyman Evcilmen'i omuzumuza almaya hazırız. Almaya da devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Evcilmen İşçilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement