Başkan Karaosmanoğlu, "Şehit Özalkan'ın Vasiyeti Boynumuzun Borcudur" - Son Dakika
Yaşam

Başkan Karaosmanoğlu, "Şehit Özalkan'ın Vasiyeti Boynumuzun Borcudur"

Başkan Karaosmanoğlu, "Şehit Özalkan\'ın Vasiyeti Boynumuzun Borcudur"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Afrin şehidi Musa Özalkan’ın vasiyeti için, “Telafer’in Bala’ları için o kreşi ve kültür merkezini yapmak bizim boynumuzun borcudur” dedi.

23.01.2018 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Afrin şehidi Musa Özalkan'ın vasiyeti için, " Telafer'in Bala'ları için o kreşi ve kültür merkezini yapmak bizim boynumuzun borcudur" dedi.

Afrin'de terör örgütlerine yönelik yapılan Zeytin Dalı Harekatı'nın tek şehidi olan Astsubay Musa Özalkan'ın arkadaşına yazdığı "Vasiyetimdir, şehit olursam Telafer'deki Bala'lar için ödenecek para ile kreş ve kültür merkezi yapın" mesajı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu derinden etkiledi. Başkan Karaosmanoğlu sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "'Vasiyetimdir, aileme iletirsin' yazmışsın arkadaşına ey şehit. Sen canını sevdayla yandığın vatan için feda ettin. Telafer'in Bala'ları için o kreşi ve kültür merkezini yapmak ve adını yaşatmak da bizim boynumuzun borcu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli girişimleri başlatacağız" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başkan Karaosmanoğlu, 'Şehit Özalkan'ın Vasiyeti Boynumuzun Borcudur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement