BAŞKAN POYRAZ: İBB'NİN ÇEKMEKÖY'DE 4 YILDIR HİÇBİR ÇALIŞMASI YOK - Son Dakika
Güncel

BAŞKAN POYRAZ: İBB'NİN ÇEKMEKÖY'DE 4 YILDIR HİÇBİR ÇALIŞMASI YOK

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ve çalışmalarına yönelik değerlendirmelerde bulundu.

20.12.2022 17:20  Güncelleme: 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ve çalışmalarına yönelik değerlendirmelerde bulundu. Poyraz, "Yaklaşık 4 yıldır İBB'nin Çekmeköy'de hiçbir çalışması yok" dedi.

İBB Meclisi aralık ayı oturumunda söz alan Çekmeköy Belediye Başkanı Poyraz, İBB tarafından ilçedeki projelerin yarıda bırakıldığını veya iptal edildiğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Bir metro hattımız vardı, Sancaktepe'den Sultanbeyli'ye devam edecekti, tünelleri toprakla doldurdular akıbeti belli değil temennimiz devam etmesi, sonra bizim Taşdelen Yenidoğan Kavşağımız vardı. Ekrem Bey'i bizatihi oraya götürdük halkımız nasıl sıkıntı yaşadığını kendisine iletti ama bölgede aynı sıkıntılar devam ediyor. İlçemizde 2 bin metreye yakın itfaiye binası başlamıştı. Yine Kadir ağabey döneminde çalışmaları başlamış temeli atılmış, zemin dökülmüş, kolonlar dikilmiş bir üstü kalmış beton atılacak 500-600 metre yerinde yeller esiyor o betonu bile dökememişler. Bir de kültür merkezimiz var Şahinbey Caddesi'nde yine temeli atılmış, Ekrem Bey döneminde de bodrum katında bir çalışma oldu. Vinç duruyordu inşaatta bir ümidimiz vardı çalışma devam eder diye ama gelin görün ki vinçte gitti ümidimiz de gitti. Ama bir şey yaptılar sağ olsunlar 2 üst geçide asansör yaptılar. Dedim ki onlar için teşekkür edeyim ama vallahi onlarında kabinleri yok. Bu projelerin akıbeti nedir, ne olacak? Netice yaklaşık 4 yıldır İBB'nin Çekmeköy'de hiçbir çalışması yok."

İTFAİYE BİNASI YARIM BIRAKILDI

Çekmeköy Belediye Başkanı Poyraz, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"İBB faaliyet raporlarında İstanbul'da yangına ulaşma süresi en uzun olan Çekmeköy'de devam eden itfaiye binası yarım bırakıldı. AK Parti döneminde 2018 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve çalışmalarına başlanılan ve belirli aşamaya gelen bina, 2 bin 280 metrekare alan üzerine inşa edildi. Şu an çalışmaların durduğu binada seçim sonrası çalışma yapılmayarak kaderine terk edildi. Bu bina çeşitli dönemlerde yapılan demir hırsızlıkları sonucu binlerce liralık zararlar yaşandı. Yine 2018 yılında başlayan ve yapım çalışmaları durdurulan bir diğer proje ise Çamlık Mahallesi Doğa Park girişinde bulunan Çekmeköy Kültür Merkezidir. 11 bin metrekare üzerine hayata geçirilen projede; tiyatro salonu, konferans salonu, cep sineması ve sahneler bulunacaktı. Bu merkez inşaat halinde bekliyor ve kaderine terk edilmiş durumda."

Poyraz, Çekmeköy-Taşdelen-Yeni Doğan Kavşağı'nda da hiçbir çalışma yapılmadığını sözlerine ekledi.

BAŞKAN POYRAZ: İBB\'NİN ÇEKMEKÖY\'DE 4 YILDIR HİÇBİR ÇALIŞMASI YOK
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BAŞKAN POYRAZ: İBB'NİN ÇEKMEKÖY'DE 4 YILDIR HİÇBİR ÇALIŞMASI YOK - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement