Başkan Saray Güven Tazeledi - Son Dakika
Güncel

Başkan Saray Güven Tazeledi

Başkan Saray Güven Tazeledi

Adıyaman’ın Kahta Esnaf, Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin olağan genel kurulunda mevcut Başkan Ahmet Saray yeniden başkan seçildi.

29.01.2018 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta Esnaf, Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin olağan genel kurulunda mevcut Başkan Ahmet Saray yeniden başkan seçildi.

Kahta Kültür Merkezinde yapılan Kahta Esnaf, Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin Genel Kurulu, Saygı Duruşu ve istiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Divan Başkanlığını, Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Abuzer Aslantürk'ün yaptığı genel kurulda, yönetim kurulu çalışma raporu ve denetim kurulu raporlarının ibraz edilmesinden sonra yönetim kurulu seçimine geçildi. 850 kayıtlı üyesi olan Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulunda mevcut Başkan Ahmet Saray ile Mehmet Şevket Aslan başkanlık için yarıştı. 659 kişinin oy kullandığı seçimde Ahmet Saray 468 oy, Mehmet Şevket Aslan ise 191 oy aldı. 468 oy alarak yeniden başkan seçilen Kahta Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Saray, "Bundan sonra da daha güzel çalışmalar imza atarak yoluna devam edecektir. Kooperatifimiz, esnafımızın işleri iyi olduğunda işini büyütmek istediği zaman ya da esnafımızın işleri durgun olduğunda ayakta kalabilmesi için, esnafımızın kepengini kapattırmaması için her zaman yardımına koşacaktır" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Saray Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement