Başkan Tartan, Bitlis Günleri'ne Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Tartan, Bitlis Günleri'ne Katıldı

Başkan Tartan, Bitlis Günleri\'ne Katıldı

Türkiye’nin Renkleri Buluşması ile bugüne kadar 12 kenti İzmir’de buluşturan Konak Belediye Başkanı Dr. Fuar Atlas Pavyonu'nda düzenlenen ‘Bitlis Tanıtın Günleri’nde de hemşeri buluşmasına destek oldu.

20.12.2013 11:09

Türkiye'nin Renkleri Buluşması ile bugüne kadar 12 kenti İzmir'de buluşturan Konak Belediye Başkanı Dr. Fuar Atlas Pavyonu'nda düzenlenen 'Bitlis Tanıtın Günleri'nde de hemşeri buluşmasına destek oldu.

Fuardaki tüm stantlara uğrayarak yerel ürünlerin tadına bakan Başkan Tartan, Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban, Adilcevaz Belediye Başkanı Adnan Göksoy, Aydınlar Belediye Başkanı Bahattin Alageyik, Adil Cevaz Kaymakamı Özer Özbek, Ege Bölgesi Bitlisliler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Barış Tırpan'la bir araya geldi. Bitlis'in meşhur ceviz, bal, alıç gibi lezzetlerinin İzmir'de tanıtıldığı fuarda Başkan Tartan "İzmir'de hemşeri derneklerine ve hemşeri buluşmalarına önem veriyoruz. Bu buluşmalarda bir arada yaşamanın, dayanışmanın, sevgi ve kardeşliğin güzelliğini İzmir'den bir kez daha yaydığımızı düşünüyorum" dedi.

Fuarda Bitlisliler'le kucaklaşan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'a dünyaca ünlü Bitlis Bastonu da armağan edildi. Baston'un üzerinde Hakan Tartan'ın isminin yazması dikkat çekerken, Atatürk portresi ve Ay Yıldız kakmalı el işlemeleri de beğeni topladı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tartan, Bitlis Günleri'ne Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement